притисни ентер »

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне некаде на Земјата, не се знае каде

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне некаде на Земјата, не се знае каде

Кинезите изгубија контрола над голема ракета и се очекува делови да паднат назад на Земјата. Станува збор за ракета лансирана од нивната лансирна рампа минатата недела. Делови од ракетата можат неконтролирано да паднат на Земјата, но не се знае каде, пренесува Гардијан. Станува збор за парче ракета големо 30 метри. Некои експерти стравуваат дека остатоци

Кинеска ракета оди кон Земјата, не се знае каде ќе падне

Кинеска ракета оди кон Земјата, не се знае каде ќе падне

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинезите изгубиле контакт со ракета, може падне каде било на Земјата

Кинезите изгубиле контакт со ракета, може падне каде било на Земјата

Станува збор за ракета лансирана од нивната лансирна рампа минатата недела. Делови од ракетата може да паднат неконтролирано на Земјата, но не е познато каде тоа може да се случи, пренесува Гардијан. Тоа е парче ракета големо 30 метри. Некои експерти стравуваат дека остатоците може да паднат врз населена област. „Ако се случи тоа, не е добро“, вели

Кинеска ракета оди кон Земјата, не се знае каде ќе падне

Кинеска ракета оди кон Земјата, не се знае каде ќе падне

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата- не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата- не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата- не се знае каде ќе заврши Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот

Нова опacност и се зakaнува на земјата: Кинеска pakета пaѓа нekoнтролирано кон земјата

Нова опacност и се зakaнува на земјата: Кинеска pakета пaѓа нekoнтролирано кон земјата

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Кинеска ракета паѓа назад на Земјата, не се знае каде ќе заврши

Дел од огромна ракета што го лансираше првиот кинески модул за својата вселенска станица Тијанх паѓа назад на Земјата и може неконтролирано да влезе во нашата атмосфера и да заврши во непозната точка на Земјата. Триесет метри високото јадро на ракетата „Лонг марч 5Б“ го лансираше модулот на беспилотната „Небесна хармонија“ во ниската орбита на Земјата

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот Џонатан Мекдауел за „Спејсњуз“ изјави областа во која ракетата може да се сруши се протега северно од Њујорк

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата (ВИДЕО)

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата (ВИДЕО)

ФУТУРАМА Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата (ВИДЕО) 3 минути 1 1 Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот Џонатан Мекдауел за „Спејсњуз“ изјави областа во која ракетата може да се сруши се протега северно од Њујорк

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

(Видео) Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата

Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот Џонатан Мекдауел за „Спејсњуз“ изјави областа во која ракетата може да се сруши се протега северно од Њујорк

Кина лансираше ракета, никој не знае каде е ниту каде ќе падне

Кина лансираше ракета, никој не знае каде е ниту каде ќе падне

Кинеска ракета од 21 тон е целосно надвор од контрола и полека паѓа назад кон Земјата и може да падне врз населени места, предупредуваат експертите. Минатата среда кинеската вселенска агенција ЦНСА ја лансираше ракетата „Long March 5B“ од лансираната база Wenchang на островот Хаинан во орбитата на Земјата, која сега може да падне насекаде на Земјата,

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата (ВИДЕО)

Кинезите изгубија контрола над ракета, може да падне на населено место на Земјата (ВИДЕО)

Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот Џонатан Мекдауел за „Спејсњуз“ изјави областа во која ракетата може да се сруши се протега северно од Њујорк

Кинезите изгубија контрола над ракета- може да падне на населено место на Земјата

Кинезите изгубија контрола над ракета- може да падне на населено место на Земјата

Кинеската ракета „Долг марш 5Б“ тешка 21 тон, лансирана минатиот четврток, паѓа неконтролирано и се очекува да се сруши на површината на Земјата во наредните денови. Експертите предупредуваат дека може да падне и врз населена област. Астронаутот Џонатан Мекдауел за „Спејсњуз“ изјави областа во која ракетата може да се сруши се протега северно од Њујорк