притисни ентер »

И ОТКАЖАЛЕ СРЦЕТО И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Почина родилка, бебето спасено

И ОТКАЖАЛЕ СРЦЕТО И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Почина родилка, бебето спасено

Родилката била во осмиот месец од бременоста, а гинеколзите успеале да го спасат бебето кое во моментов е на интензивна нега. Дваесет и седумгодишна родилка од Македонска Каменица вчера починала на Клиниката за гинекологија. Со Брза помош била донесена во Скопје во тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање

Минатиот викенд родилка почина на ГАК

Минатиот викенд родилка почина на ГАК

Родилка од Македонска Каменица почина вчера наутро на Клиниката за гинекологија и покрај двочасовните обиди за реанимација од страна на лекарите. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК,

ВИДЕО: Минатиот викенд била невеста - Родилка почина на ГАК

ВИДЕО: Минатиот викенд била невеста - Родилка почина на ГАК

Родилка од Македонска Каменица почина вчера наутро на Клиниката за гинекологија и покрај двочасовните обиди за реанимација од страна на лекарите. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК,

Родилка од Македонска Каменица почина, бебето е на интензивна нега

Родилка од Македонска Каменица почина, бебето е на интензивна нега

Родилка од Македонска Каменица на возраст од 27 години вчера починала на Клиниката за гинекологија. Со Брза помош била донесена во Скопјево тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето, но и белите дробови. Родилката била во осмиот месец од бременоста, а гинеколзите успеале да го спасат бебето кое во

Почина родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Почина родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Родилка (27) од Македонска Каменица утринава починала на Клиниката за гинекологија во Скопје. Родилката со Брза помош била донесена на ГАК во тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето, но и белите дробови. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот за интензивна нега. Починатата

Видео: Родилка почина на Клиниката за гинекологија

Видео: Родилка почина на Клиниката за гинекологија

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Родилка почина на Клиниката за гинекологија, бебето спасено!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Родилка почина на Клиниката за гинекологија, бебето спасено!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Родилка почина на Клиниката за гинекологија, бебето спасено! Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош

(видео) КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ВО СКОПЈЕ: Почина 27-годишна родилка, бебето е спасено

(видео) КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ВО СКОПЈЕ: Почина 27-годишна родилка, бебето е спасено

Дваесет и седум годишна родилка од Македонска Каменица рано изутринава починала на Клиниката за гинекологија во Скопје. Како што јави ТВ Сител, масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК.

27-годишна родилка почина од белодробна тромбемболија - бебето е спасено и згрижено на интензивна нега

27-годишна родилка почина од белодробна тромбемболија - бебето е спасено и згрижено на интензивна нега

Embedded video for 27-годишна родилка почина од белодробна тромбемболија - бебето е спасено и згрижено на интензивна нега Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која

Почина родилка на гинекологија - бебето е спасено и згрижено на интензивна нега

Почина родилка на гинекологија - бебето е спасено и згрижено на интензивна нега

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија, објави Сител . Родилката со Брза помош била донесена на ГАК во тешка здравствена состојба, а масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, дознава Сител. Гинеколозите успеале

Почина родилка на Клиниката за гинекологија – бебето е спасено

Почина родилка на Клиниката за гинекологија – бебето е спасено

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК, пренесува Сител . Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое

27-годишна родилка почина од белодробна тромбемболија – бебето е спасено и згрижено на интензивна нега (видео)

27-годишна родилка почина од белодробна тромбемболија – бебето е спасено и згрижено на интензивна нега (видео)

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот