притисни ентер »

Што се случуваше додека немаше Фејсбук?

Што се случуваше додека немаше Фејсбук?

Социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм вчеравечер го доживеаја најголемиот крах во историјата на нивното постоење, па мораа преку конкурентскиот Твитер да појаснат дека се работи за проблем на кој работат сите нивни тимови. Корисниците на социјалните мрежи не можеа да ги отворат своите профили повеќе од 15 часа, а компанијата единствено појасни дека

„Ало, полиција, не работи Фејсбук и Инстаграм!“ Полицијата на Австралија не може да се справи со пријавите за падот на социјалните мрежи

„Ало, полиција, не работи Фејсбук и Инстаграм!“ Полицијата на Австралија не може да се справи со пријавите за падот на социјалните мрежи

Денес луѓето станаа големи зависници од социјалните мрежи и нивниот пад ми божел да значи крај за „социјалниот живот“ на многу лица. Сепак до каде може да оди загриженоста за „здравјето“ на социјалните мрежи? Жителите на Австралија и Нов Зеланд очигледно сметаат дека проблемот со кој Фејсбук и Инстаграм се соочија вчера е работа на полицијата. Неколку

Фејсбук „тресна“ и во Македонија

Фејсбук „тресна“ и во Македонија

Ширум светот корисниците на социјалните мрежи се огорчени откако дојде до „пад“ на Фејсбук и Инстаграм. Корисните на југ и југоисток на Велика Британија забележале проблеми на социјалните мрежи околу 16 часот, а потоа, како што наведува британски Мирор, и граѓаните на САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови од Европа, кои масовно изразувале

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев.

Паднаа „Фејсбук“ и „Инстаграм“

Паднаа „Фејсбук“ и „Инстаграм“

Социјалните мрежи „Фејсбук“ и „Инстаграм“ во некои држави целосно не функционираат, додека во некои земји не функционираат одредени опции. На „Твитер“ веднаш се појавија гневни и шеговити коментари за проблемите со кои се соочуваат корисниците на „Фејсбук“ и „Инстаграм“. Корисниците во јужна и југоисточна Англија први се соочиле со проблемите, по што

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Паднаа Фејсбук и Инстаграм, корисниците гневни

Паднаа Фејсбук и Инстаграм, корисниците гневни

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Бројките не лажат: Се помалку млади, а повеќе стари лица користат Фејсбук

Бројките не лажат: Се помалку млади, а повеќе стари лица користат Фејсбук

Фејсбук се бори да ја задржи базата на корисници – се проценува дека денес има 15 милиони помалку од 2017-та година, а само во САД забележан е пад на популацијата која ја користи најголемата социјална мрежа на светот, од 67% на 61%. Иако можеби е претерано да речеме дека Фејсбук се претвора во дом за стари лица, оваа социјална мрежа доживува егзодус

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Ужас- Фејсбукот се „сруши“

Ужас- Фејсбукот се „сруши“

Вечерва голем дел од корисниците на социјалната мрежа „Фејсбук“, не можеа да ги користат услугите, особено од персонални компјутери, откако најголемата друштвена мрежа доживеа пад. Исто така проблематичен беше и „Инстаграм“. Се уште  трае проблемот со „Фејсбук“, а во следните неколку часа се очекува официјален став за да се обелодени проблемот кој

Падна најголемата социјална мрежа „Фејсбук“

Падна најголемата социјална мрежа „Фејсбук“

Поголем дел од корисниците на социјалната мрежа „Фејсбук“, не можеа да ги користат услугите, особено од персонални компјутери, откако најголемата друштвена мрежа доживеа пад. Исто така проблематичен беше и „Инстаграм“. Во моментов и натаму трае проблемот со „Фејсбук“, а во следните неколку часа се очекува официјален став за да се обелодени проблемот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа“ ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми“. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Проблеми со Фејсбук и Инстаграм ширум светот

Социјаните мрежи Фејсбук и Инстаграм „паднаа” ширум светот, поради што илјадници огорчени корисници објавија за тоа на Твитер. Корисниците во јужниот и југоисточниот дел на Англија меѓу првите почнаа да „доживуваат проблеми”. Но подоцна и корисниците во САД, Бразил, Перу, Колумбија, Мексико и делови на Европа, исто така, го споделија својот гнев. И