притисни ентер »

Седум совети КАКО ДА ГО СПАСИТЕ БРАКОТ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

Седум совети КАКО ДА ГО СПАСИТЕ БРАКОТ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

За време на самоизолацијата, многу бракови можат да бидат компромитирани бидејќи партнерите се насочени едни кон други цело време под посебни стресни услови. Повеќето се осудени да поминат со својот сопруг или сопруга денови и недели во мал простор, реба да го делат и деловниот и приватниот живот 24 часа, седум дена во неделата, што може да биде рецепт

Седум совети КАКО ДА ГО СПАСИТЕ БРАКОТ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

Седум совети КАКО ДА ГО СПАСИТЕ БРАКОТ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

За време на самоизолацијата, многу бракови можат да бидат компромитирани бидејќи партнерите се насочени едни кон други цело време под посебни стресни услови. Повеќето се осудени да поминат со својот сопруг или сопруга денови и недели во мал простор, реба да го делат и деловниот и приватниот живот 24 часа, седум дена во неделата, што може да биде рецепт

7 совети за коронавирусот да не ви го уништи бракот

7 совети за коронавирусот да не ви го уништи бракот

За време на самоизолацијата многу бракови можат да бидат загрозени поради тоа што партнерите целото време го поминуваат заедно. Луѓето кои се подолго време во брак споделија свои совети кои можат да ви помогнат да го сочувате вашиот брак. 1.Комуницирајте што е можно повеќе Тајната на секој успешен однос е комуникацијата. Тоа важи секогашно и во околностите

Неколку совети како да го сочувате бракот во овој стресен период

Неколку совети како да го сочувате бракот во овој стресен период

Дури и оние коишто имаат среќен и стабилен брак можат да имаaт проблеми во текот на овој период предизвикан од коронавирусот поради тоа што постојано сте дома со вашиот партнер. Повеќето живеат во мал дом со сопружниците со коишто треба да го споделуваат приватниот и деловниот живот 24 часа од неделата, а ова може да биде еднакво на катастрофа или

Неколку совети како да го сочувате бракот во овој стресен период

Неколку совети како да го сочувате бракот во овој стресен период

Дури и оние коишто имаат среќен и стабилен брак можат да имаaт проблеми во текот на овој период предизвикан од коронавирусот поради тоа што постојано сте дома со вашиот партнер. Повеќето живеат во мал дом со сопружниците со коишто треба да го споделуваат приватниот и деловниот живот 24 часа од неделата, а ова може да биде еднакво на катастрофа или

Безопасно ли е правењето на с*кс за време на коронавирусот? Прашање, кое се прашуваме сите

Безопасно ли е правењето на с*кс за време на коронавирусот? Прашање, кое се прашуваме сите

Прашањето кое не засега сите нас во моментот е дали е сигурно да правиме секс за време на пандемијата и дали коронавирусот се пренесува по полов пат? Многу од нашитете читатели прашуваат кои делови од телото нетреба да ги допираме за да не се здобиеме со коронавирус за време на полов однос? Еве неколку одговори и идеи, кои ќе ви дадат одговор на многу