притисни ентер »

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

Јапонија воведува забрана за влез на странски патници кои доаѓаат од 21 европска земји и од Иран, во рамките на зајакнати мерки за сузбивање на ширење на новиот коронавирус, изјави премиерот Шинѕо Абе. Јапонија веќе ги затвори границите за странски патници од делови од Кина и од Јужна Кореја, кои на почетокот од пандемијата беа најпогодени со Ковид-19

Јапонија: Забранет влез за граѓаните од 21 европска држава и од Иран

Јапонија: Забранет влез за граѓаните од 21 европска држава и од Иран

Јапонија воведува забрана за влез на странски патници кои доаѓаат од 21 европска земји и од Иран, во рамките на зајакнати мерки за сузбивање на ширење на новиот коронавирус, изјави премиерот Шинѕо Абе. Јапонија веќе ги затвори границите за странски патници од делови од Кина и од Јужна Кореја, кои на почетокот од пандемијата беа најпогодени со Ковид-19

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава Јапонија воведува забрана за влез на странски патници кои доаѓаат од 21 европска земји и од Иран, во рамките на зајакнати мерки за сузбивање на ширење на новиот коронавирус, изјави премиерот Шинѕо Абе. Јапонија веќе ги затвори границите за странски патници од делови од Кина и од Јужна Кореја,

Јапонија воведува забрана за влез на странски патници од 21 земја

Јапонија воведува забрана за влез на странски патници од 21 земја

Исто така, Јапонија ќе ги суспендира визите кои се веќе издадени за граѓаните од земјите од Југоисточна Азија, Блиски Исток и Африка. Јапонија воведува забрана за влез на странски патници кои доаѓаат од 21 европска земји и од Иран, во рамките на зајакнати мерки за сузбивање на ширење на новиот коронавирус, изјави премиерот Шинѕо Абе. Јапонија веќе

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

Јапонија ги затвора границите за граѓаните од 21 држава

– Јапонија воведува забрана за влез на странски патници кои доаѓаат од 21 европска земји и од Иран, во рамките на зајакнати мерки за сузбивање на ширење на новиот коронавирус, изјави премиерот Шинѕо Абе. Јапонија веќе ги затвори границите за странски патници од делови од Кина и од Јужна Кореја, кои на почетокот од пандемијата беа најпогодени со Ковид-19

Јапонија ги спушта рампите за граѓани од 21 европска држава до крајот на април

Јапонија ги спушта рампите за граѓани од 21 европска држава до крајот на април

Јапонија воведува забрана за влез на граѓани од 21 европска земји плус Иран, во рамки на зајакнатите мерки за справување со коронавирусот, изјави премиерот Шинѕо Абе. Земјата веќе ги затвори границите за лица од делови од Кина и од Јужна Кореја кои на почетокот од пандемијата беа најпогодени со Ковид-19. Јапонија ги суспендира и визите кои се веќе