притисни ентер »

Европа ќе го спасува фудбалот со „СЕЛАРИ КАП“!

Европа ќе го спасува фудбалот со „СЕЛАРИ КАП“!

Во моментов во Европа поради Ковид -19 фудбалот е во застој. Сите со нетрпение очекуваат кога ќе мине пандемијата за да продолжат првенствата, ЛШ и ЛЕ, но факт е дека клубовите се во страшна загуба. Мора нешто да се стори за да загубата биде што помала, веќе никој не говори за приходи. Голем дел од клубовите веќе ги намалуваат давачките кон своите

Европа ќе го спасува фудбалот со „СЕЛАРИ КАП“!

Европа ќе го спасува фудбалот со „СЕЛАРИ КАП“!

Во моментов во Европа поради Ковид -19 фудбалот е во застој. Сите со нетрпение очекуваат кога ќе мине пандемијата за да продолжат првенствата, ЛШ и ЛЕ, но факт е дека клубовите се во страшна загуба. Мора нешто да се стори за да загубата биде што помала, веќе никој не говори за приходи. Голем дел од клубовите веќе ги намалуваат давачките кон своите