Фронтменот на „Рамштајн“ испеа советска песна за новиот руски блокбастер „Девјатаев“ (АУДИО)

Тил Линдеман, фронтмен на најпознатата германска рок-група „Рамштајн“, човекот кој порачува „ да не си имате работа со Русите, Русите секогаш нѐ „уништуваа“, ја отпеа на руски јазик песната „Саканиот град“ (Любимый город) во новиот руски блокбастер „Девјатаев“. Песната на Евгениј Долматовски во оригинал ја изведува познатиот советски актер Марк Бернес