притисни ентер »

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 130 пациенти со коронавирус, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на починати од почетокот на епидемијата на 21 февруари, достигна 32.616, што ја става Италија на третото место во светот, по САД и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652,

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 130 пациенти со коронавирус, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на починати од почетокот на епидемијата на 21 февруари, достигна 32.616, што ја става Италија на третото место во светот, по САД и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652,

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 130 пациенти со коронавирус, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на починати од почетокот на епидемијата на 21 февруари, достигна 32.616, што ја става Италија на третото место во светот, по САД и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652,

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 130 пациенти со коронавирус, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на починати од почетокот на епидемијата на 21 февруари, достигна 32.616, што ја става Италија на третото место во светот, по САД и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652,

Нови 652 случаи во Италија, од Ковид-19 починале уште 130 пациенти

Нови 652 случаи во Италија, од Ковид-19 починале уште 130 пациенти

Со тоа вкупниот број на жртви од почетокот на епидемијата на 21 февруар достигна 32.616 луца, по што Италија и понатаму се наоѓа на третото место во светот после САД и Британија. Бројот на заразени порасна за 652, па со то авкупниот број на инфицирани од почетокот на епидемијата во таа земја изнесува 32.616. Од почетокто на епидемијата во Италија се

Нови 652 случаи во Италија, починаа уште 130 пациенти

Нови 652 случаи во Италија, починаа уште 130 пациенти

Во Италија денеска починаа уште 130 пациенти заболени од корона вирус, што е помалку од вчера, соопшти Агенцијата за цивилна заштита. СО ова вкупниот број жртви од почетокот на епидемијата на 21 февруари достигна 32.616, според што Италија е на трето место место во светот по САД и Британија. Бројот на заразени порасна за 652, па вкупниот број инфицирани

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во Италија 652 нови случаи на коронавирус, тестирани над два милиони жители

Во изминатите 24 часа во Италија починаа 130 пациенти со коронавирус, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на починати од почетокот на епидемијата на 21 февруари, достигна 32.616, што ја става Италија на третото место во светот, по САД и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652,

Италија: Нови 130 починати од коронавирус, бројот на заразени се зголеми за 652

Италија: Нови 130 починати од коронавирус, бројот на заразени се зголеми за 652

Уште 130 пациенти со коронавирус починаа денес во Италија, што е помалку од претходниот ден, објави Агенцијата за цивилна заштита. Така, вкупниот број на жртви од почетокот на епидемијата достигна 32.616, според кои Италија се уште е на третото место во светот, по Соединетите држави и Велика Британија. Бројот на заразени лица е зголемен за 652, така