притисни ентер »

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Почнува нова ера на политичари чиј телефон нема да биде на сајлент, кои ќе работат посветено на исполнувања на проектите опфатени во еден од многуте проекти опфатени во „Обнова за Македонија“, порача од Куманово лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашнава средба со граѓаните на градскиот плоштад. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ вети поголема плата

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Почнува нова ера на политичари чиј телефон нема да биде на сајлент, кои ќе работат посветено на исполнувања на проектите опфатени во еден од многуте проекти опфатени во „Обнова за Македонија“, порача од Куманово лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашнава средба со граѓаните на градскиот плоштад. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ вети поголема плата

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. „За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. „За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Мисајловски: Обновата доаѓа, Куманово ќе биде предводник на победата

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. „За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Тоа го порача од Куманово лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашнава средба со граѓаните на градскиот плоштад. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ вети поголема плата за 25 проценти, поголема пензија за 20 проценти која ќе се нивелира по стариот закон два пати годишно, 1.000 километри реконструирани патишта, субвенции за фасади, како и бесплатен приклучок

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

„За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме, човек кога дојде пред 30 месеци на првото место во партијата се трудеше од кал максимално да ја крене партијата на нозе. Свртете се и видете. Во секој град преполно народ, позитивна енергија и за две недели победа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Куманово, 29 јуни 2020 () – Почнува нова ера на политичари чиј телефон нема да биде на сајлент, кои ќе работат посветено на исполнувања на проектите опфатени во еден од многуте проекти опфатени во „Обнова за Македонија“, порача од Куманово лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашнава средба со граѓаните на градскиот плоштад. Лидерот на

Мисајловски: Имаме 1.000 проекти за експресни патишта и поголеми пензии и плати

Мисајловски: Имаме 1.000 проекти за експресни патишта и поголеми пензии и плати

Скопје, 29 јуни 2020 () – Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва пред кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централна и локална власт, како што рече, „кој поголем шериф да биде во градот“. – За нас се неважни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, индустриска зона во Куманово, продолжување на експресните патишта, поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, индустриска зона во Куманово, продолжување на експресните патишта, поголеми пензии и поголеми плати

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. - За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. „За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мисајловски: Вистината е дека овие три години СДСМ се посветија на само едно прашање, само како да се смени името

Мисајловски: Вистината е дека овие три години СДСМ се посветија на само едно прашање, само како да се смени името

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. -За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Немојте по втор пат да ве измамат бидејќи друга резервна земја ние немаме

Немојте по втор пат да ве измамат бидејќи друга резервна земја ние немаме

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централна и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. -За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Куманово сака обнова: Огромна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата! (ФОТО)

Куманово сака обнова: Огромна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата! (ФОТО)

Куманово сака обнова: Огромна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата! (ФОТО) Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и носителот на изборната листа во ИЕ2 Владо Мисајловски вечерва одржуваат средба со граѓаните на Куманово, каде ќе имат и свои обраќања пред присутните каде што ќе ја претстават и нивната програма за претстојните предвремени парламентарни

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Мицкоски од Куманово: Време е за нови политичари

Почнува нова ера на политичари чиј телефон нема да биде на сајлент, кои ќе работат посветено на исполнувања на проектите опфатени во еден од многуте проекти опфатени во „Обнова за Македонија“, порача од Куманово лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашнава средба со граѓаните на градскиот плоштад. Лидерот на ВМРО ДПМНЕ вети поголема плата

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Мисајловски: Имаме 1000 проекти, да има индустриска зона во Куманово, да продолжат експресните патишта, да има поголеми пензии и поголеми плати

Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски вечерва се пред Кумановчани вети дека ќе разговара за сите проблеми што ги тиштат, за урбаниот хаос што се случува, за скараната централен и локална власт, кој поголем шериф да биде во градот. -За нас се не важни. Имаме разлика, го имаме Христијан Мицкоски и го имаме Зоран Заев. Кого да одбереме,

Мисајловски: Разликата помеѓу нас и СДСМ е тоа што ние ќе исполниме се што сме ветиле во програмата

Мисајловски: Разликата помеѓу нас и СДСМ е тоа што ние ќе исполниме се што сме ветиле во програмата

Вечерва носителот на изборна единица 2 Владо Мисајловски се обрати од населеното место Бел Камен во општина Бутел од каде порача дека ВМРО ДПМНЕ и коалицијата „За Обнова на Македонија“ целосно ќе се заложи за решавање на сите горливи проблеми кои СДСМ изминативе 3 години не ги реализирал, а ги ветил. „Еве можам да ви ветам дека максимално ќе се заложиме