притисни ентер »

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката партија преку соопштение. „Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката партија преку соопштение. „Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката партија преку соопштение. „Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде

Единствена Македонија: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Шишкарев само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Шишкарев само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев. Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде државјанство и со исклучителна натурализација и

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката партија преку соопштение. „Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде

ЕМ: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Данил Шишкарев само затоа што е Русин?

ЕМ: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Данил Шишкарев само затоа што е Русин?

Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев. Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде државјанство и со исклучителна натурализација и во

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката партија преку соопштение. „Според македонскиот закон за државјанство, МВР може на странец да му даде