притисни ентер »

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките

Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица кои не постапиле според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Двајца од обвинетите, спротивно на одлуката на Владата за забрана и посебен режим на движење, со која се забранува движење на населението од 21

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица кои не постапиле според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата за забрана и посебен режим на движење со која се забранува движење на населението од 21 до

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица кои не постапиле според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата за забрана и посебен режим на движење со која се забранува движење на населението од 21 до

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Тројца од Радовиш не ги почитувале препораките – им се закануваат парични казни

Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица кои не постапиле според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата за забрана и посебен режим на движење со која се забранува движење на населението од 21 до

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Основното јавно обвинителство Радовиш денеска поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“ од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти Јавното обвинителство, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата на РСМ

3-ца жители на Радовиш ќе зажалат за прекршувањето на самоизолацијата- 2-ца се возеле низ градот, третиот не бил дома, еве колку треба да платат!

3-ца жители на Радовиш ќе зажалат за прекршувањето на самоизолацијата- 2-ца се возеле низ градот, третиот не бил дома, еве колку треба да платат!

3-ца жители на Радовиш ќе зажалат за прекршувањето на самоизолацијата- 2-ца се возеле низ градот, третиот не бил дома, еве колку треба да платат! Основното јавно обвинителство Радовиш денеска поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“

Обинителството против  тројца радовишани поднесе казнен налог за непочитување на полициски час и самоизолација, 1000 евра казна

Обинителството против тројца радовишани поднесе казнен налог за непочитување на полициски час и самоизолација, 1000 евра казна

Двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Влада на Р.С.Македонија за забрана и посебен режим на движење со која се забранува движење на населението од 21 до 6 часот, со ПМВ ,,Цитроен" се движеле по булеварот Александар Македонски каде биле запрени од страна на полициски службеници на МВР ПС Радовиш. Обвинителството му предложи на судот на обвинетите

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Основното јавно обвинителство Радовиш денеска поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија” од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти Јавното обвинителство, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата на РСМ

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Основното јавно обвинителство Радовиш денеска поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“ од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Како што соопшти Јавното обвинителство, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата на РСМ

Три лица од Радовиш со казнен налог за Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија

Три лица од Радовиш со казнен налог за Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија

Во текот на денешниот ден Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе Предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело – Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Имено, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Влада на Македонија за забрана

Казнети тројца радовишани: Двајца се возеле за време на полицискиот час, третиот не седел дома по враќањето од Грција

Казнети тројца радовишани: Двајца се возеле за време на полицискиот час, третиот не седел дома по враќањето од Грција

Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“ од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Како што соопштија од Јавното обвинителство, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата на за забрана

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Казни за три лица од Радовиш за непочитување на полицискиот час и мерката самоизолација

Основното јавно обвинителство Радовиш денеска поднесе предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“ од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Полициски час Како што соопшти Јавното обвинителство, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Владата

Три лица од Радовиш со казнен налог за Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија

Три лица од Радовиш со казнен налог за Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија

Во текот на денешниот ден Основното јавно обвинителство Радовиш поднесе Предлози за издавање казнен налог против три лица обвинети дека сториле кривично дело – Непостапување според здравствените прописи за време на епидемија од член 206 став 1 од Кривичниот законик. Имено, двајца од обвинетите спротивно на Одлуката на Влада на Р.С.Македонија за забрана