притисни ентер »

СТРАШНИ БРОЈКИ:  Коронавирусот безмилосен, повеќе од ПОЛОВИНА МИЛИОН ЗАРЗЕНИ  во Светот

СТРАШНИ БРОЈКИ: Коронавирусот безмилосен, повеќе од ПОЛОВИНА МИЛИОН ЗАРЗЕНИ во Светот

Повеќе од половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот откако започна пандемијата во декември, објави Франс прес, повикувајќи се на официјални податоци. Инфицирани се вкупно 501.556 лица, од кои 22.920 починале во 182 земји и територии низ целиот свет. Во Кина, каде што зЕВЕа прв пат се појави вирусот, заразени се 81.255 луѓе, од кои

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

САД со поголем број на заразени со Ковид-19 од Кина

САД со поголем број на заразени со Ковид-19 од Кина

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот, но во овие држави е вистински пекол

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот, но во овие држави е вистински пекол

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот, но во овие држави е вистински пекол Повеќе од половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот откако започна пандемијата во декември, објави Франс прес, повикувајќи се на официјални податоци. Инфицирани се вкупно 501.556 лица, од кои 22.920 починале во 182 земји и територии

Студија: Ковид-19 во САД може да убие над 81.000 луѓе

Студија: Ковид-19 во САД може да убие над 81.000 луѓе

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

САД со поголем број на заразени од Кина

САД со поголем број на заразени од Кина

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот, но во неколку држави е вистински пекол

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот, но во неколку држави е вистински пекол

Повеќе од половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот откако започна пандемијата во декември, објави Франс прес, повикувајќи се на официјални податоци. Инфицирани се вкупно 501.556 лица, од кои 22.920 починале во 182 земји и територии низ целиот свет. Во Кина, каде што за прв пат се појави вирусот, заразени се 81.255 луѓе, од кои 3

Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот

Повеќе од половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот откако започна пандемијата во декември, објави Франс прес, повикувајќи се на официјални податоци. Инфицирани се вкупно 501.556 лица, од кои 22.920 починале во 182 земји и територии низ целиот свет. Во Кина, каде што за прв пат се појави вирусот, заразени се 81.255 луѓе, од кои 3

Анализа: Коронавирусот би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД

Анализа: Коронавирусот би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД

Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во втората недела од април. Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализата на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот

Над половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот

Повеќе од половина милион луѓе во светот се заразени со коронавирусот откако започна пандемијата во декември, објави Франс прес, повикувајќи се на официјални податоци. Инфицирани се вкупно 501.556 лица, од кои 22.920 починале во 182 земји и територии низ целиот свет. Во Кина, каде што за прв пат се појави вирусот, заразени се 81.255 луѓе, од кои 3

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

– Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

САД/Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во

Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Студија: Ковид-19 во САД би можел да убие над 81.000 луѓе

Новиот коронавирус би можел да убие повеќе од 81.000 луѓе во САД во наредните четири месеци, а епидемијата не треба да се очекува да заврши пред јуни. Тоа го покажува анализа на податоци извршена од Факултетот за медицина на Универзитетот во Вашингтон. Најголем број хоспитализирани пациенти заразени со коронавирусот на државно ниво се очекуваат во