притисни ентер »

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Шпанскито социјалист Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана хоспитализиран во Мадрид поради ковид-19

Солана хоспитализиран во Мадрид поради ковид-19

Шпанскиот социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Хавиер Солана позитивен на коронавирус

Хавиер Солана позитивен на коронавирус

Хавиер Солана позитивен на коронавирус Шпанскиот социјалист Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Шпанскииот социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Шпанскито социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

– Шпанскито социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана позитивен на Ковид-19, хоспитализиран во Мадрид

Солана позитивен на Ковид-19, хоспитализиран во Мадрид

Шпанскито социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на „Твитер“ јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Шпанскито социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Солана заразен со Ковид-19 и е хоспитализиран во Мадрид

Шпанскито социјалист  Хавиер Солана (77) е заразен со новиот коранавирус и е хоспитализиран во Мадрид. Солана откри дека е заразен со Ковид-19 откако на Твитер јавно се прости од починат пациент од истата болничка соба. Солана беше генерален секретар на НАТО од 1995 до 1999 година, а потоа беше висок претставник за заедничка надворешна и безбедносна

Солана си објави фотографија со респиратор

Солана си објави фотографија со респиратор

Поранешниот генерален секретар на НАТО и прв шеф на дипломатијата на ЕУ Хавиер Солана се лечи во болница во Шпанија и си твита. На својот профил тој си објави и фотографија со респиратор. Солана  беше дијагностициран со корона вирусот на средината на март а пријателите, функционери низ светот му порачаа дека цел живот бил храбар и ги победувал предизвиците