притисни ентер »

Трајковска: Го покрија прекројувањето на изборните измени со веста за смената на Мизрахи!?

Трајковска: Го покрија прекројувањето на изборните измени со веста за смената на Мизрахи!?

„На Time.mk има 315 вести во една низа за Мизрахи и нејзиното разрешување (боже, кое пукање во нога беше ова), и уште 500 вести за тоа кој пратеник што рекол за Мизрахи и други дребни и сеирџиски информации, но има само 1 ( и со букви ЕДНА) тукушто објавена кратка вест дека се изгласани и изборните измени“ – реагира новинаркста Жанета Трајковска за

Трајковска: Го покрија прекројувањето на изборните измени со веста за смената на Мизрахи!?

Трајковска: Го покрија прекројувањето на изборните измени со веста за смената на Мизрахи!?

„На Time.mk има 315 вести во една низа за Мизрахи и нејзиното разрешување (боже, кое пукање во нога беше ова), и уште 500 вести за тоа кој пратеник што рекол за Мизрахи и други дребни и сеирџиски информации, но има само 1 ( и со букви ЕДНА) тукушто објавена кратка вест дека се изгласани и изборните измени“ – реагира новинаркста Жанета Трајковска