притисни ентер »

Експертите бараат затворање на Скопје за нови жители

Експертите бараат затворање на Скопје за нови жители

Експертите бараат затворање на Скопје за нови жители Градот Скопје потребно е многу посериозно да се позанимава со својот одржлив развој и да не ги реализира своите постојни ресурси без претходно да бидат изработени соодветни студии и план, со цел зачувување на ресурсите за идните генерации вели поранешниот главен градски архитект, Никола Велковски