притисни ентер »

Николоски ОТКРИ ДЕТАЛИ ОД НОВАТА ПРОГРАМА НА ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци и капитални инвестиции СЕ ОСНОВАТА

Николоски ОТКРИ ДЕТАЛИ ОД НОВАТА ПРОГРАМА НА ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци и капитални инвестиции СЕ ОСНОВАТА

Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги чита и во одговори на проекти и прашања кои не засегаат никого, туку ќе одиме фокусирано и насочено кон тоа што го интересира

Николоски ОТКРИ ДЕТАЛИ ОД НОВАТА ПРОГРАМА НА ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци и капитални инвестиции СЕ ОСНОВАТА

Николоски ОТКРИ ДЕТАЛИ ОД НОВАТА ПРОГРАМА НА ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци и капитални инвестиции СЕ ОСНОВАТА

Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги чита и во одговори на проекти и прашања кои не засегаат никого, туку ќе одиме фокусирано и насочено кон тоа што го интересира

Николоски: Планираме кратење на даноци затоа што тоа е најдобар задвижувач на економијата

Николоски: Планираме кратење на даноци затоа што тоа е најдобар задвижувач на економијата

Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги чита и во одговори на проекти и прашања кои не засегаат никого, туку ќе одиме фокусирано и насочено кон тоа што го интересира

Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ има кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…(видео)

Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ има кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…(видео)

Александар Николоски, потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, во интервјуто за Курир откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ. „Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги

Николоски откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…

Николоски откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…

Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги чита и во одговори на проекти и прашања кои не засегаат никого, туку ќе одиме фокусирано и насочено кон тоа што го интересира

Николоски откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…

Николоски откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството…

Николоски откри дел од програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Кратење на даноци, капитални инвестиции, нов концепт во здравството… Во моментов подготвуваме издржана програма, реална, не ваква како на Заев со големи ветувања, а потоа без реализација. Малку ќе е поразлична од тоа што досега е видено од ВМРО-ДПМНЕ, нема да одиме многу во детали кои што никој не ги

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ на средба претставници на Европскиот парламент

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ на средба претставници на Европскиот парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Основна стратешка цел на ВМРО-ДПМНЕ и Република Македонија е членството во Европската Унија

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Основна стратешка цел на ВМРО-ДПМНЕ и Република Македонија е членството во Европската Унија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и меѓународниот секретар Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се разговараше

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Основна стратешка цел на ВМРО-ДПМНЕ и Република Македонија е членството во Европската Унија

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Основна стратешка цел на ВМРО-ДПМНЕ и Република Македонија е членството во Европската Унија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и меѓународниот секретар Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се разговараше

Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Мицкоски, Николоски и Муцински се сретнаа со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се разговараше за актуелната политичка состојба во државата, Европските интеграции на државата, престојните предвремени парламентарни избори

Мицкоски и преставниците на ВМРО-ДПМНЕ се сретнаа со Манфред Вебер и европратениците

Мицкоски и преставниците на ВМРО-ДПМНЕ се сретнаа со Манфред Вебер и европратениците

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Мицкоски се сретна со делегација на Европскиот Парламент

Мицкоски се сретна со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се разговараше за актуелната политичка состојба

Мицкоски- Вебер: Новата Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе работи на суштински реформи во државата

Мицкоски- Вебер: Новата Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе работи на суштински реформи во државата

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Скопје, 3 декември 2019 Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Криминалот во врвот на власта им дава аргумент повеќе на скептичните земји-членки на ЕУ

Мицкоски на средба со делегација на ЕП: Криминалот во врвот на власта им дава аргумент повеќе на скептичните земји-членки на ЕУ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски и меѓународниот секретар Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. На средбата се разговараше

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски на средба со делегација на Европскиот Парламент

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски и меѓународниот секретар, Тимчо Муцински денеска остварија средба со делегација на Европскиот Парламент, односно шефот на пратеничката група на ЕПП Манфред Вебер и европратениците Андреј Ковачев, Жељана Зовки и Нина Тавчар. Скопје, 3 декември