Торбички со пердуви за летни забави!

Денес ве покануваме да се вратите во дваесеттите години од минатиот век и да се заљубите во малите торбички и клач моделите, украсени со оваа безтежинска декорација. Пердувите во розова, лаванда, па дури и индиго сина се појавија во колекциите на Dries Van Noten, Loeffler Randall, Attica и многу други брендови – идеални за обожавателите на драмски