притисни ентер »

Еве зошто губењето на осет за мирис и вкус МОЖЕ ДА БИДЕ СИМПТОМ ЗА КОРОНАВИРУС

Еве зошто губењето на осет за мирис и вкус МОЖЕ ДА БИДЕ СИМПТОМ ЗА КОРОНАВИРУС

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњезe. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. Искрено,

Еве зошто губењето на осет за мирис и вкус МОЖЕ ДА БИДЕ СИМПТОМ ЗА КОРОНАВИРУС

Еве зошто губењето на осет за мирис и вкус МОЖЕ ДА БИДЕ СИМПТОМ ЗА КОРОНАВИРУС

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњезe. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. Искрено,

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. „Искрено,

Губењето на сетилата за мирис и вкус можни симптоми на Ковид-19

Губењето на сетилата за мирис и вкус можни симптоми на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е корона вирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. „Искрено,

ТАЈМ: И губењето на сетилото за мирис може да е симптом кој укажува на коронавирус

ТАЈМ: И губењето на сетилото за мирис може да е симптом кој укажува на коронавирус

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо, објави Тајм - Лос Анџелес. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Тајм – Лос Анџелес Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. „Искрено,

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо, пренесува „Тајм“. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19?

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19?

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19? Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли

Губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Тајм – Лос Анџелес Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

27 март 2020 Тајм – Лос Анџелес Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. „Искрено,

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Зошто губењето на сетилото за мирис може да е симптом на Ковид-19

Поминаа четири дена од инфекцијата за која постоеше сомнение дека е коронавирус, кога Оливија Хејнс сфати дека не може да мирисне ниту да вкуси ништо. Нејзината сува кашлица и треска на кратко се смируваа и апетитот се врати, па самата си зготви шпагети болоњез. Таа првично помисли дека не го зготвила добро јадењето бидејќи било блуткаво. „Искрено,

Имав различни симптоми од оние кои ги соопштуваат на вести: Дневникот на девојка заразена од КОВИД-19

Имав различни симптоми од оние кои ги соопштуваат на вести: Дневникот на девојка заразена од КОВИД-19

фото: twitter/JuliaBuscaglia Американската студентка Јулија Бускалија отпатувала за Италија во јануари, не знаејќи дека ќе се разболи со вирусот корона само неколку недели подоцна. Таа прво го изгубила чувството за слух, па за вкус и мирис, но во искуството што го сподели на профилот на Твитер, таа објасни дека има различни симптоми  од оние што ги