притисни ентер »

Овие знаци ги издаваат лажговците

Овие знаци ги издаваат лажговците

Овие знаци ги издаваат лажговците Меѓу луѓето отсекогаш имало лажговци, односно такви кои се обидуваат да ја заобиколат вистината. И додека кај некои е лесно да се препознае дека лажат, други научиле како вешто да го сокријат тоа. Сепак, постојат неколку знаци кои ги издаваат лажговците, а се однесуваат на говорот на телото и одредени изрази на лицето

Знаци кои ги издаваат лажговците

Знаци кои ги издаваат лажговците

Меѓу луѓето отсекогаш имало лажговци, односно такви кои се обидуваат да ја заобиколат вистината. И додека кај некои е лесно да се препознае дека лажат, други научиле како вешто да го сокријат тоа. Сепак, постојат неколку знаци кои ги издаваат лажговците, а се однесуваат на говорот на телото и одредени изрази на лицето. Оние што лажат, лесно ќе може

Надгледувајте и забележете ги: Овие знаци ги издаваат лажговците

Надгледувајте и забележете ги: Овие знаци ги издаваат лажговците

ИЗВОР Скопје24 | јули 7, 2020 Меѓу луѓето отсекогаш имало лажговци, односно такви кои се обидуваат да ја заобиколат вистината. И додека кај некои е лесно да се препознае дека лажат, други научиле како вешто да го сокријат тоа. Сепак, постојат неколку знаци кои ги издаваат лажговците, а се однесуваат на говорот на телото и одредени изрази на лицето