притисни ентер »

КАЈА ЗА 6 МЕСЕЦИ ЗАШТЕДИЛА 1.200 ЕВРА - Се откажала од само една работа

КАЈА ЗА 6 МЕСЕЦИ ЗАШТЕДИЛА 1.200 ЕВРА - Се откажала од само една работа

Пејачката Катарина Каја Остојиќ се пофали дека престана ла да консумира цигари пред шест месеци, а благодарение на тоа успеала не само да живее здрав живот, туку и да заштеди дури 1.200 евра. Имено, пејачката, како што откри на Инстаграм, успеа ла да заштеди околу 1.162 евра за шест месеци, а во тој период не консумирала дури 2.735 цигари. Катарина

КАЈА ЗА 6 МЕСЕЦИ ЗАШТЕДИЛА 1.200 ЕВРА - Се откажала од само една работа

КАЈА ЗА 6 МЕСЕЦИ ЗАШТЕДИЛА 1.200 ЕВРА - Се откажала од само една работа

Пејачката Катарина Каја Остојиќ се пофали дека престана ла да консумира цигари пред шест месеци, а благодарение на тоа успеала не само да живее здрав живот, туку и да заштеди дури 1.200 евра. Имено, пејачката, како што откри на Инстаграм, успеа ла да заштеди околу 1.162 евра за шест месеци, а во тој период не консумирала дури 2.735 цигари. Катарина