притисни ентер »

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел Себастијан Фетел нема шанси да се пресели во Мерцедес, иако се појавија гласини дека тоа би можело да се случи. Извршниот директор на „Дајмлер“, Ола Калениус, всушност потврди дека Валтери Ботас ќе остане во тимот и четирикратниот светски шампион нема да седне во автомобилот на хегемоните во Формула 1 во последните

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Маранело, 7 јули 2020 () – Себастијан Фетел нема шанси да се пресели во Мерцедес, иако се појавија гласини дека тоа би можело да се случи. Извршниот директор на „Дајмлер“, Ола Калениус, всушност потврди дека Валтери Ботас ќе остане во тимот и четирикратниот светски шампион нема да седне во автомобилот на хегемоните во Формула 1 во последните години

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Мерцедес му ја затворија вратата на Фетел

Себастијан Фетел нема шанси да се пресели во Мерцедес, иако се појавија гласини дека тоа би можело да се случи. Извршниот директор на „Дајмлер”, Ола Калениус, всушност потврди дека Валтери Ботас ќе остане во тимот и четирикратниот светски шампион нема да седне во автомобилот на хегемоните во Формула 1 во последните години. – Ги задржуваме нашите пилоти