притисни ентер »

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на Грција Никос Хардаљас соопшти дека

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на Грција Никос

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на Грција Никос Хардаљас соопшти дека се продолжува до 15 август 2020 година прекинот на авионските и морските поврзувања на Грција со Македонија, Албанија и Турција и мерките што се однесуваат на копнените граници, во Службен весник, веќе е објавена новата министерска одлука. Одлуката потпишана

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи, откако вчера Грција донесе одлука да не ги отвори границите со соседите. До 15 август нема патување во Грција. Грција ја продолжи забраната за воздушни и морски врски со Северна Македонија, Турција и Албанија до 15 август, објави грчкиот заменик министер за цивилна заштита, Никос Хардаљас. Грчката Влада

Македонските државјани не може во Грција барем до 15 август

Македонските државјани не може во Грција барем до 15 август

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со С. Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик - министерот за цивилна заштита на Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Атина, 1 август 2020 () – Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на од Атина. Откако вчера попладне заменикминистерот за

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на Грција Никос

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Атина, 1 август 2020 () – Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на од Атина. Откако вчера попладне заменикминистерот за

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Македонските државјани до 15 август не можат да патуваат во Грција

Од денеска стапи во сила новата одлука на грчката Влада за продолжување на прекинот на поврзувањата со Северна Македонија, што важи до 15 август 2020 година, а Агенцијата за цивилно воздухопловство издаде упатства за прекинот на воздушниот сообраќај, јави дописничката на МИА од Атина. Откако вчера попладне заменик- министерот за цивилна заштита на

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи

Пропаднаа надежите за посета на грчките плажи, откако вчера Грција донесе одлука да не ги отвори границите со соседите. До 15 август нема патување во Грција. Грција ја продолжи забраната за воздушни и морски врски со Северна Македонија, Турција и Албанија до 15 август, објави грчкиот заменик министер за цивилна заштита, Никос Хардаљас. Грчката Влада

До 15 август продолжен прекинот на воздушните и копнените поврзувања на Грција со Северна Македонија

До 15 август продолжен прекинот на воздушните и копнените поврзувања на Грција со Северна Македонија

Прекинот на воздушните и морските поврзувања на Грција со Северна Македонија, Албанија и Турција, како и одлуката што се однесува на копнените граници се продолжуваат до 15 август 2020 година, соопшти попладнево заменик-министерот за цивилна заштита на Грција Никос Хардаљас, јави дописничката на МИА од Атина. Како што претходно објави МИА, денеска

Забраната за влез во Грција за македонските државјани продолжена до 15-ти август

Забраната за влез во Грција за македонските државјани продолжена до 15-ти август

Прекинот на воздушните и морските поврзувања на Грција со Македонија, Албанија и Турција, како и одлуката што се однесува на копнените граници се продолжуваат до 15 август 2020 година, соопшти попладнево заменик-министерот за цивилна заштита на Грција Никос Хардаљас, јави дописничката на МИА од Атина. Како што претходно објави МИА, денеска истекува

Грција ја продолжи забраната за влез

Грција ја продолжи забраната за влез

| јули 31, 2020 Грција ја продолжи забраната за воздушни и морски врски со Северна Македонија, Турција и Албанија до 15 август, соопшти грчкиот заменик министер за цивилна заштита, Никос Хардаљас. Мерките кои што денеска ги соопшти Хардаљас се продолжувањето на прекинот на авионските и морските поврзувања на Грција со Северна Македонија, Албанија и

До 15 август продолжен прекинот на воздушните и копнените поврзувања на Грција со Северна Македонија

До 15 август продолжен прекинот на воздушните и копнените поврзувања на Грција со Северна Македонија

Атина, 31 јули 2020 () – Прекинот на воздушните и морските поврзувања на Грција со Северна Македонија, Албанија и Турција, како и одлуката што се однесува на копнените граници се продолжуваат до 15 август 2020 година, соопшти попладнево заменик-министерот за цивилна заштита на Грција Никос Хардаљас, јави дописничката на од Атина. Како што претходно