притисни ентер »

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По пауза од 17 години, возобновениот ККК „Просек” Демир Капија во соработка  со општината  Демир Капија и Кајакарската Федерација, организира отворен Куп во кајак на диви води – слалом. Настанот ќе се реализира на 25 септември, а задоволство од враќањето на традицијата крај железната порта, со цел  промовирање на демиркаписките природни богатства како

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

Настанот ќе се реализира на 25 септември, а задоволство од враќањето на традицијата крај железната порта, со цел  промовирање на демиркаписките природни богатства како реката Вардар, но и спортот како здрав начин на живот, изрази и градоначалникот Лазар Петров. – На ова првенство ќе имаме можност да гледаме голем број на кајакари од Македонија и од

Во Демир Капија по 17 години се организира натпревар во кајак на диви води

Во Демир Капија по 17 години се организира натпревар во кајак на диви води

По пауза од 17 години, возобновениот ККК „Просек” Демир Капија во соработка со општината Демир Капија и Кајакарската Федерација, организира отворен Куп во кајак на диви води – слалом. Настанот ќе се реализира на 25 септември, а задоволство од враќањето на традицијата крај железната порта, со цел промовирање на демиркаписките природни богатства како

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По пауза од 17 години, возобновениот ККК „Просек” Демир Капија во соработка со општината Демир Капија и Кајакарската Федерација, организира отворен Куп во кајак на диви води – слалом. Настанот ќе се реализира на 25 септември. Задоволство од враќањето на традицијата крај железната порта, со цел промовирање на демиркаписките природни богатства како реката

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По 17 години, во Демир Капија повторно се организира натпревар во кајак на диви води

По пауза од 17 години, возобновениот ККК „Просек” Демир Капија во соработка  со општината  Демир Капија и Кајакарската Федерација, организира отворен Куп во кајак на диви води – слалом. Настанот ќе се реализира на 25 септември, а задоволство од враќањето на традицијата крај железната порта, со цел  промовирање на демиркаписките природни богатства како