притисни ентер »

На „Фејсбук“ и „Месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „Фејсбук“ и „Месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „Ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на gmail. Наскоро „Фејсбук“ и „Месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во следните

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во

Facebook Messenger воведува бришење на испратени пораки

Facebook Messenger воведува бришење на испратени пораки

Дали некогаш некому сте испратиле порака на Facebook Messenger, а потоа сте сакале да ја избришете? Без разлика за каков вид порака станува збор, наскоро ќе можете засекогаш да ја избришете. Опцијата на корисниците ќе им биде достапна 10 минути по испраќањето. За оваа опција досега доста се дискутираше, бидејќи беше откриено дека Марк Закерберг отсекогаш

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само неколку минути по испраќањето на пораката. Оваа можност, како што пишува Techradar, ќе биде достапна во следните

Наскоро ќе можеме да бришеме испратени пораки во фејсбук месинџер

Наскоро ќе можеме да бришеме испратени пораки во фејсбук месинџер

Фејсбук Месенџер ќе воведе опција  со која ќе дозволи бришење на испратените пораки, во рок од 10 минути по испраќањето. Во верзијата 191,0 Messenger за iOS, новата функција е запишна како „доаѓа наскоро“. Ова практично значи дека испратената порака ќе ја снема кај корисникот до кого сте ја испратиле. Освен тоа, избришаната порака нема да остане ни

Facebook Messenger ќе дава 10 минути за да избришете испратена порака

Facebook Messenger ќе дава 10 минути за да избришете испратена порака

Facebook Messenger наскоро ќе дозволи бришење на испратената порака, и тоа по 10 минути од нејзиното испраќање. Оваа опција е ставена меѓу белешките на 191.0 Messenger за iOS. За разлика од рокот од еден час што го дава WhatsApp за бришење на порака, 10 минути е краток период да се поправите себеси. Но, и ова е подобро отколку грешката да остане засекогаш

Messenger ќе дозволи бришење на испратените пораки во рок од десет минути

Messenger ќе дозволи бришење на испратените пораки во рок од десет минути

Facebook Messenger наскоро ќе дозволи бришење на пораките и до 10 минути откако се испратени, пишува The Verge. Оваа опција е наведена во опциите за новиот 191.0 Messenger за IOS. Во споредба со еден час време кое го имате за истата работа на WhatsApp, десет минути и не изгледаат премногу. Но, подобро нешто отколку ништо кога очајно ви треба да избришете

Најавена опција за бришење пораки од Facebook Messenger

Најавена опција за бришење пораки од Facebook Messenger

Facebook најави дека наскоро сите корисници ќе можат да избришат пораки кои ги пратиле на Facebook Messenger. Веста за функционалноста ја забележа Matt Navarra и ја сподели на Twitter. Бришењето пораки доаѓа најпрво за корисниците на iOS и тоа ќе биде достапно во апликацијата од верзијата 191.0, јави Verge . INTERESTING… Facebook Messenger‘s long-awaited

loading...
Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

Фејсбук Месенџер наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки во рок од 10 минути од моментот кога ќе го притиснете копчето. Функцијата е запишна како „доаѓа наскоро“ во верзијата 191,0 на ајОС клиентот на Фејсбук Месенџер. Споредено со целиот час, кој социјалната мрежа ви дава за да отстраните погрешна порака во ВатсАп, 10 минути можеи

Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

Фејсбук Месенџер наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки во рок од 10 минути од моментот кога ќе го притиснете копчето. Функцијата е запишна како „доаѓа наскоро“ во верзијата 191,0 на ајОС клиентот на Фејсбук Месенџер. Споредено со целиот час, кој социјалната мрежа ви дава за да отстраните погрешна порака во ВатсАп, 10 минути можеи

Facebook Messenger наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки до 10 минути откако првично ќе ги испратите

Facebook Messenger наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки до 10 минути откако првично ќе ги испратите

Фејсбук Месенџер наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки во рок од 10 минути од моментот кога ќе го притиснете копчето. Функцијата е запишна како „доаѓа наскоро“ во верзијата 191,0 на ајОС клиентот на Фејсбук Месенџер. Споредено со целиот час, кој социјалната мрежа ви дава за да отстраните погрешна порака во ВатсАп, 10 минути можеи