притисни ентер »

Големо срце: Драгана Мировиќ донираше пет илјади евра во знак на сеќавање на нашиот Тоше Проески

Големо срце: Драгана Мировиќ донираше пет илјади евра во знак на сеќавање на нашиот Тоше Проески

фото:јутјуб/принтскрин/драгана мирковиќ Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. – На овој начин сакав да го освежам сеќавањето за Тоше и неговата прекрасна музика. Фондацијата што го носи неговото име им помага на

Драгана Мировиќ донираше пет илјади евра во знак на сеќавање на нашиот Тоше Проески

Драгана Мировиќ донираше пет илјади евра во знак на сеќавање на нашиот Тоше Проески

ИЗВОР Скопје24 | октомври 27, 2020 Познатата српска пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5.000 евра на фондацијата Тодор Проески во чест на поп ѕвездата. – На овој начин сакав да го освежам сеќавањето за Тоше и неговата прекрасна музика. Фондацијата што го носи неговото име им помага на децата, па затоа сум сигурна дека парите ќе одат во вистинските раце

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески кој загина во сообраќајна несреќа на патот кон Зареб. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. – На овој начин сакав да го освежам сеќавањето за Тоше и неговата прекрасна музика. Фондацијата што го носи неговото име

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донирала 5000 евра

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донирала 5000 евра

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донирала 5000 евра Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески кој загина во сообраќајна несреќа на патот кон Зареб. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. – На овој начин сакав

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донираше 5000 евра

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донираше 5000 евра

Драгана Мирковиќ повторно ја покажа својата хуманост: Во чест на Тоше Проески, донираше 5000 евра Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески кој загина во сообраќајна несреќа на патот кон Зареб. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. – На овој начин сакав

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески кој загина во сообраќајна несреќа на патот кон Зареб. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. „ На овој начин сакав да го освежам сеќавањето за Тоше и неговата прекрасна музика. Фондацијата што го носи неговото име

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра во чест на Тоше

Минатата недела се одбележа 13-годишнината од смртта на Тоше Проески кој загина во сообраќајна несреќа на патот кон Зареб. Српската пејачка Драгана Мирковиќ донираше 5000 евра на Фондацијата Тодор Преоски во чест на поп-ѕвездата. „ На овој начин сакав да го освежам сеќавањето за Тоше и неговата прекрасна музика. Фондацијата што го носи неговото име