притисни ентер »

Згодната српска тениска судијка повторно е хит на Интернет

Згодната српска тениска судијка повторно е хит на Интернет

Маријана Вељовиќ, судијката на столче на Австралија опен, стана неочекуван хит на Интернет, откако многу тениски фанови ја забележаа Србинката и нејзиниот добар изглед. Обично, судиите не привлекуваат големо влијание на тениските мечеви, освен доколку нема некоја расправија за сомнителна одлука. Тоа беше случајот и на драматичната победа на Роџер Федерер

Згодната српска тениска судијка повторно е хит на Интернет

Згодната српска тениска судијка повторно е хит на Интернет

Маријана Вељовиќ, судијката на столче на Австралија опен, стана неочекуван хит на Интернет, откако многу тениски фанови ја забележаа Србинката и нејзиниот добар изглед. Обично, судиите не привлекуваат големо влијание на тениските мечеви, освен доколку нема некоја расправија за сомнителна одлука. Тоа беше случајот и на драматичната победа на Роџер Федерер