притисни ентер »

Видео: Ова не може секој да го догледа до крај

Видео: Ова не може секој да го догледа до крај

Олег Шерстјаченко едноставно обожава височини и често изведува разни акробации, правејќи фотографии и снимки од кои  на гледачите им се врти во главата. Олег  очигледно  е зависник од адреналин затоа што е подготвен за се и сешто само за да може неговата крв да „тече побрзо“ и да биде што е можно попопуларен на Интернет. Тој објавува на своите Фејсбук