притисни ентер »

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика!

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика!

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика! Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика, велат од Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ. -Владата на СДСМ на почетокот на 2019 година ненајавено и без претходни посериозни консултации со приватниот сектор ја

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика!

Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика!

Владата на СДСМ не знае, ни каде оди, ни каде тера со даночната политика, велат од Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ. -Владата на СДСМ на почетокот на 2019 година ненајавено и без претходни посериозни консултации со приватниот сектор ја промени даночната политика со што ги зголеми даноците. Тоа сериозно ја наруши деловната стабилност и сигурност

Костадинов: Само за опашки, ВМРО-ДПМНЕ потрошија еден милион евра народни пари

Костадинов: Само за опашки, ВМРО-ДПМНЕ потрошија еден милион евра народни пари

Костадинов порача дека има голема разлика меѓу работењето на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ и додаде  дека доказ за позитивно движење на економијата е раст од 3,5 насто, додека за време на владеење на ВМРО-ДПМНЕ била минус 4. Оваа Влада предводена од СДСМ и гради и го намалува долгот, порача пратеникот на СДСМ, Костадин Костадинов на денешната седница на Собранието