притисни ентер »

MChat – домашна апликација за запознавање

MChat – домашна апликација за запознавање

Запознајте се со МЧет, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина. Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни причини и заради заштита на приватност. Корисниците на МЧет имаат

Прва апликација за запознавање во Македонија

Прва апликација за запознавање во Македонија

Дека и македонските производи можат да бидат во тек со светските трендови покажува и најновата македонска апликација за спојување и запознавање – МЧет. Самата мобилна апликација е локациски базирана со вградена мапа и прилагодена да дава приказ на корисниците според нивната оддалеченост. Поради безбедносни и причини поврзани со приватноста на корисниците,

Македонци направија апликација за наоѓање партнери

Македонци направија апликација за наоѓање партнери

MChat е првата македонска апликација за „љубовни“ состаноци... MChat е апликацијата со која може да наоѓате партнери, без разлика дали се работи само за секс или и за потенцијално вљубување. Апликацијата е бесплатна достапна за Android и за iOS .

MChat е првата македонска дејтинг апликација

MChat е првата македонска дејтинг апликација

MChat е мобилна апликација што вклучува локација на корисниците, на кои им излегува колку сте оддалечени со вклучен Location кога се допишувате. Се разбира, точната локација на корисниците никогаш не се открива поради приватноста на личните податоци. Со апликацијата може да ги разгледувате другите профили, при што може да кликнете лајк доколку сакате

Прва апликација за запознавање во Македонија

Прва апликација за запознавање во Македонија

Дека и македонските производи можат да бидат во тек со светските трендови покажува и најновата македонска апликација за спојување и запознавање - МЧет. Самата мобилна апликација е локациски базирана со вградена мапа и прилагодена да дава приказ на корисниците според нивната оддалеченост. Поради безбедносни и причини поврзани со приватноста на корисниците,

Македонска апликација за запознавање – MChat

Македонска апликација за запознавање – MChat

Денеска сакаме да ве запознаеме со првата македонска апликација за спојување – МЧет. МЧет, локациски базирана апликација за мобилни уреди, ги прикажува корисниците подредени по далечина и на мапа со можност за спојување и запознавање на корисници кои што се во исто географско подрачје. Сепак точната локација никогаш не се открива заради заштита на

Прва македонска апликација за запознавање

Прва македонска апликација за запознавање

Дека и македонските производи се во тек со светските покажува и најновата македонска апликација за спојување МЧет. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на апликацијата подредени по далечина, а истите можат да се видат и на мапа. Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни и причини