притисни ентер »

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот Шарл Леклер и Себастијан Фетел освоија вкупно четири

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Маранело, 18 септември 2020 () – Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот Шарл Леклер и Себастијан

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот Шарл Леклер и Себастијан Фетел освоија вкупно четири

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот Шарл Леклер и Себастијан Фетел освоија вкупно четири

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Ферари со подобрувања за Големата награда на Русија

Екипата на Ферари ќе се обиде да направи промени со надеж дека ќе ги подобри своите перформанси на претстојното ГП на Русија. Шефот на Скудерија, Матијас Биното изјави дека подобрувањата се мали, но треба да ги подобрат вкупните перформанси на болидите. На последните три старта, возачите на тимот Шарл Леклер и Себастијан Фетел освоија вкупно четири