притисни ентер »

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Се наоѓаме, можеби во клучната седмица од карантин корона кризата, после која ќе се види накаде ќе се развива ситуацијата со опасниот вирус во Македонија - дали на полошо, или ситуацијата ќе биде колку толку држена под контрола. Дојде и официјално календарски пролетта, заврна снег. И покрај тоа што има тези дека „топлото време го уништува  Корона вирусот“

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Европски и економски перспективи на Македонија во време на Корона!

Се наоѓаме, можеби во клучната седмица од карантин корона кризата, после која ќе се види накаде ќе се развива ситуацијата со опасниот вирус во Македонија - дали на полошо, или ситуацијата ќе биде колку толку држена под контрола. Дојде и официјално календарски пролетта, заврна снег. И покрај тоа што има тези дека „топлото време го уништува  Корона вирусот“

Бизнисмените му се пожалиле дека не можат да дадат плата: Бојко им одговори – продадете ги јахтите и скапите коли и така ќе им дадете плата на работниците

Бизнисмените му се пожалиле дека не можат да дадат плата: Бојко им одговори – продадете ги јахтите и скапите коли и така ќе им дадете плата на работниците

ИЗВОР Скопје24 | март 24, 2020 „Продадете ги скапите коли и јахти и така ќе дадете плата на работниците“ ! Ова е вчерашната легендарна изјава на Бојко Борисов на заедничката средба со бизнисмените од приватниот сектор во Бугарија. На средбата бизнисмените се жалеле на Бојко Борисов дека не можат да дадат плата на работниците ,бидејќи цел приватен сектор

Бојко им одговори на бизнисмените: Продадете ги јахтите и скапите коли и така ќе им дадете плата на работниците

Бојко им одговори на бизнисмените: Продадете ги јахтите и скапите коли и така ќе им дадете плата на работниците

„Продадете ги скапите коли и јахти и така ќе дадете плата на работниците“ ! Ова е вчерашната легендарна изјава на Бојко Борисов на заедничката средба со бизнисмените од приватниот сектор во Бугарија. На средбата бизнисмените се жалеле на Бојко Борисов дека не можат да дадат плата на работниците ,бидејќи цел приватен сектор бил погоден од мерките против