притисни ентер »

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Пилотот Ферари, Себастијан Фетел зборуваше за одлуката на тимот да не го обнови договорот со него. – Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и рекоа дека нема да има понуда за нов договор. Јас ќе продолжам да го давам максимумот до последната трка. Да

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш му се јавив на Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш му се јавив на Хелмут Марко

Екипата на Ферари пред повеќе од десетина дена објави дека ќе ја прекине соработката со четирикратниот шампион - Себастијан Фетел. Германецот зборуваше за одлуката на тимот да не го обнови договорот со него. Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко Пилотот Ферари, Себастијан Фетел зборуваше за одлуката на тимот да не го обнови договорот со него. – Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Пилотот Ферари, Себастијан Фетел зборуваше за одлуката на тимот да не го обнови договорот со него. – Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и рекоа дека нема да има понуда за нов договор. Јас ќе продолжам да го давам максимумот до последната трка. Да

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Лондон, 7 јули 2020 () – Пилотот Ферари, Себастијан Фетел зборуваше за одлуката на тимот да не го обнови договорот со него. – Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и рекоа дека нема да има понуда за нов договор. Јас ќе продолжам да го давам максимумот

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Фетел: Кога од Ферари ми кажаа дека нема да го продолжат договорот со мене, веднаш го повикав Хелмут Марко

Пилотот во Формула 1 од тимот на Ферари, Себастијан Фетел зборуваше за одлуката со која не му е обновен договорот. – Сè уште мислам дека имав шанса да останам во Ферари. Прво ми најавија дека сакаат да ја продолжат соработката, а потоа одеднаш ми се јавија и рекоа дека нема да има понуда за нов договор. Јас ќе продолжам да го давам максимумот до последната