притисни ентер »

КАМ демантира дека во „царскиот микс“ е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ демантира дека во „царскиот микс“ е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

| мај 4, 2021 КАМ ДОО Скопје ги демантира тврдењата во врска со случајот од 4 април годинава, кога потрошувач на Фејсбук објави дека во замрзнатиот т.н. царски микс на зеленчуци, купен во еден од нивните маркети, е пронајден глушец. Според КАМ, случајот, спротивно на законските прописи, непотврдено бил изнесен не само на социјалните мрежи, туку и во

KAM демантира дека во нивен производ е пронајден глушец, сметаат дека обвинувањата биле неосновани

KAM демантира дека во нивен производ е пронајден глушец, сметаат дека обвинувањата биле неосновани

КАМ ДОО Скопје ги демантира тврдењата во врска со случајот од 4 април годинава, кога потрошувач на Фејсбук објави дека во замрзнатиот т.н. царски микс на зеленчуци, купен во еден од нивните маркети, е пронајден глушец. Според КАМ, случајот, спротивно на законските прописи, непотврдено бил изнесен не само на социјалните мрежи, туку и во одделни медиуми,

КАМ демнатира дека во „царскиот микс” е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ демнатира дека во „царскиот микс” е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ ДОО Скопје ги демантира тврдењата во врска со случајот од 4 април годинава, кога потрошувач на Фејсбук објави дека во замрзнатиот т.н. царски микс на зеленчуци, купен во еден од нивните маркети, е пронајден глушец. Според КАМ, случајот, спротивно на законските прописи, непотврдено бил изнесен не само на социјалните мрежи, туку и во одделни медиуми,

КАМ ги спроведе сите анализи и проверки: Нашиот производ е исправен, случајот со „страно тело“ детално истражен

КАМ ги спроведе сите анализи и проверки: Нашиот производ е исправен, случајот со „страно тело“ детално истражен

Во врска со случајот за наводно откриено страно тело во замрзнат производ од увоз, спротивно на законските прописи непотврдено беше изнесен на социјални мрежи и во одделни медиуми, доведувајќи ги во заблуда јавноста и ценетите потрошувачи на КАМ маркетите, соопштува компанијата. За потсетување на јавноста, веднаш по објавувањето на непотвредената информација

КАМ демнатира дека во „царскиот микс“ е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ демнатира дека во „царскиот микс“ е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ ДОО Скопје ги демантира тврдењата во врска со случајот од 4 април годинава, кога потрошувач на Фејсбук објави дека во замрзнатиот т.н. царски микс на зеленчуци, купен во еден од нивните маркети, е пронајден глушец. Според КАМ, случајот, спротивно на законските прописи, непотврдено бил изнесен не само на социјалните мрежи, туку и во одделни медиуми,

КАМ: Анализите потврдија - производите во КАМ маркет се безбедни

КАМ: Анализите потврдија - производите во КАМ маркет се безбедни

Во врска со случајот за наводно откриено страно тело во замрзнат производ од увоз, спротивно на законските прописи непотврдено беше изнесен на социјални мрежи и во одделни медиуми, доведувајќи ги во заблуда јавноста и ценетите потрошувачи на КАМ маркетите. За потсетување на јавноста, веднаш по објавувањето на непотвредената информација на 04.04.2021г

КАМ демнатира дека во „царскиот микс” е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ демнатира дека во „царскиот микс” е пронајден глушец, тврди дека производот е исправен

КАМ ДОО Скопје ги демантира тврдењата во врска со случајот од 4 април годинава, кога потрошувач на Фејсбук објави дека во замрзнатиот т.н. царски микс на зеленчуци, купен во еден од нивните маркети, е пронајден глушец. „Во врска со случајот за наводно откриено страно тело во замрзнат производ од увоз, спротивно на законските прописи непотврдено беше