притисни ентер »

Нови обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

Нови обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

– Обвинителката на Девствените Острови побара одземање на имотот на покојниот холивудски продуцент Џефри Епстајн, кој беше обвинет за сексуално злоставување на малолетни лица на архипелагот до 2019 година меѓу кои и 12-годишно девојче. Откако федералниот обвинител од Менхетен во јули 2019 година го обвини за сексуална злоупотреба, Епстајн се обеси

Шокантни обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

Шокантни обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

Шокантни обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години Обвинителката на Девствените Острови побара одземање на имотот на покојниот холивудски продуцент Џефри Епстајн, кој беше обвинет за сексуално злоставување на малолетни лица на архипелагот до 2019 година меѓу кои и 12-годишно девојче. Откако федералниот обвинител од Менхетен во јули

Епстајн и мртов ја бранува јавноста, најмладата жртва имала 12 години

Епстајн и мртов ја бранува јавноста, најмладата жртва имала 12 години

Во судската постапка поднесена од обвинителката на Девствените Острови, Дениз Џорџ се обидува да го одземе имотот на милијардерот Епстајн, кој имаше два приватни острови од архипелагот Девствени Острови. Обвинителката на Девствените Острови побара одземање на имотот на покојниот холивудски продуцент Џефри Епстајн, кој беше обвинет за сексуално злоставување

НОВИ ОБВИНУВАЊА: Најмладата жртва на Епстајн имала 12 години

НОВИ ОБВИНУВАЊА: Најмладата жртва на Епстајн имала 12 години

Откако федералниот обвинител од Менхетен во јули 2019 година го обвини за сексуална злоупотреба, Епстајн се обеси во затворот во Њујорк на 10 август минатата година. Обвинителката на Девствените Острови побара одземање на имотот на покојниот холивудски продуцент Џефри Епстајн, кој беше обвинет за сексуално злоставување на малолетни лица на архипелагот

Нови обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

Нови обвинувања против Епстајн, најмладата жртва имала 12 години

Обвинителката на Девствените Острови побара одземање на имотот на покојниот холивудски продуцент Џефри Епстајн, кој беше обвинет за сексуално злоставување на малолетни лица на архипелагот до 2019 година меѓу кои и 12-годишно девојче. Откако федералниот обвинител од Менхетен во јули 2019 година го обвини за сексуална злоупотреба, Епстајн се обеси во