притисни ентер »

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери (ВИДЕО)

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери (ВИДЕО)

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниотUnpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера со севкупниот резултат

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери (ВИДЕО)

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери (ВИДЕО)

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниотUnpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера со севкупниот резултат

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера со севкупниот резултат

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Скопје – 13. август, 2019 – Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставенна минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера со севкупниот резултат

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери. За време на тестирањето уредот го освои првото место со својата задна камера со севкупниот резултат

Samsung Galaxy Note 10 vs S10 Plus: Кои се разликите?

Samsung Galaxy Note 10 vs S10 Plus: Кои се разликите?

Note 10 беше претставен пред неколку дена, а неодамна истотака се запознавме со уште еден моќен уред од Samsung, S10 Plus. Кои се разликите меѓу овие два уреди?. 1. Различна резолуција Note 10 е само 0.1 инч пomal од S10 Plus, што е логично, бидејќи постои и поголема верзија од Note 10, со уште поголем дисплеј. Изненадувачкиот дел е во резолуцијата

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G: Отпакување и карактеристики!

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G: Отпакување и карактеристики!

Прв пат во историјата, Samsung претстави два уреди во Note серијата. Од нив, Note 10 Plus не само што доаѓа со поголем екран, туку и вклучува 5G технологија... Почнувајќи од дизајнот, уредот има голем, 6.8 инчен дисплеј со резолуција од 1440 x 3040 пиксели. Изработен е од стаклена конструкиција. За разлика од обичниот Note 10 кој има три камери, Note