притисни ентер »

Бочварски: Цената на Кичево-Охрид ќе порасне за 185 милиони евра, првичниот проект е со грешки за тунелите и без клучки

Бочварски: Цената на Кичево-Охрид ќе порасне за 185 милиони евра, првичниот проект е со грешки за тунелите и без клучки

Наспроти ВМРО-ДПМНЕ, чија влада потроши 700 милиони евра за „Скопје 2014“, владата на СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта во вредност од 800 милиони евра, изјави претседателот на Комисијата за транспорт на СДСМ Благој Бочварски, кој воедно е градоначалник на Штип. -Еден милион евра во патна инфраструктура враќа 3,5 милиони евра во економија

Бочварски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ парите од Скопје 2014 ги инвестираше во патишта, досега требаше да се вратат 2,5 милијарди евра во економијата на државата

Бочварски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ парите од Скопје 2014 ги инвестираше во патишта, досега требаше да се вратат 2,5 милијарди евра во економијата на државата

„Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за Скопје 2014, додека СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта – 800 милиони евра“, вели денеска Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф и лаже како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф и лаже како Заев

Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев, лаже како Зоран Заев, без тронка совест и лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Благој Бочварски. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Зоран

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Зоран Заев преку ширење на лажни вести три години ја манипулираше јавноста дека наводно била промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Три години владата на СДСМ ја

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни.Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид.Зоран

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап

Бочварски: ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

Бочварски: ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

(Видео) Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, a СДСМ гради патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, порача претседателот на Комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски. „Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

ВМРО-ДПМНЕ: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид тапка во место

Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни.Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид.Зоран Заев преку ширење на лажни вести три години ја манипулираше јавноста

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев

Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево – Охрид. Зоран Заев преку ширење на лажни вести три години ја манипулираше

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Заев, лаже без тронка совест

ВМРО-ДПМНЕ: Бочварски оди по стапките на својот шеф Заев, лаже без тронка совест

Соопштение од ВМРО-ДПМНЕ, реакција на прес конференцијата на Благој Бочварски „Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни. Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат. Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, СДСМ гради патишта, инвестира 800 милиони евра

Бочварски: ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, СДСМ гради патишта, инвестира 800 милиони евра

Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата, рече на прес конференција Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски на СДСМ Само за споредба ВМРО-ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за Скопје 2014, додека СДСМ за две години изгради и реконструираше патишта

ВМРО-ДПМНЕ: Владата 3 години ја стопираше изградбата на автопатот Кичево-Охрид за да склучи нови анекси тешки 180 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата 3 години ја стопираше изградбата на автопатот Кичево-Охрид за да склучи нови анекси тешки 180 милиони евра

Бочварски оди по стапките на својот шеф Зоран Заев. Бочварски лаже како Зоран Заев, без тронка совест. Лагите на Заев и СДСМ со секој изминат ден стануваат се поочигледни, се вели во партиското соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. Од таму посочуваат дека Бочварски пред неколку дена призна дека Заев и СДСМ лажеле дека е промашена трасата на автопатот Кичево –

Бочварски: Наш приоритет се граѓаните- СДСМ инвестира 800 милиони евра за изградба на патишта

Бочварски: Наш приоритет се граѓаните- СДСМ инвестира 800 милиони евра за изградба на патишта

СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат, рече денеска на прес конференција Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски на СДСМ. Тој нагласи дека огромна е разликата помеѓу

Бочварски: СДСМ инвестира 800 милиони евра за изградба на патишта

Бочварски: СДСМ инвестира 800 милиони евра за изградба на патишта

Соопштение на Сдсм СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат. Огромна е разликата помеѓу СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во концепцискиот пристап на капиталните инвестиции и развојот на инфраструктурата. Само

ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, СДСМ гради патишта, инветира 800 милиони евра

ВМРО ДПМНЕ потроши 700 милиони евра за криминални споменици, СДСМ гради патишта, инветира 800 милиони евра

Прес конференција на СДСМ, Благој Бочварски, претседател на Комисија за транспорт и врски на СДСМ Почитувани граѓани, почитувани медиуми СДСМ како одговорна партија преку домаќинско однесување покажува што значи парите да се враќаат кај граѓаните, покажува како се остваруваат ветувањата, покажува што значи државата да биде на прав пат. Огромна е разликата