притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската телевизија и преку одговарање на прашања од уредници на медиуми во земјата. Затоа, Единствена Македонија силно

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската телевизија и преку одговарање на прашања од уредници на медиуми во земјата. Затоа, Единствена Македонија силно

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската телевизија и преку одговарање на прашања од уредници на медиуми во земјата. Затоа, Единствена Македонија силно

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската телевизија и преку одговарање на прашања од уредници на медиуми во земјата. Затоа, Единствена Македонија силно