притисни ентер »

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За прв пат од укинувањето на мерките за изолација, забележавме зголемување на смртните случаи поради Ковид-19, со двојно зголемување на 265 смртни случаи, по 129 од претходната недела, подвлекува здравствената агенција во последното соопштение. – Ова се смртни случаи што се забележуваат и во болници и во институции за стари лица, појасни Софи Вокс,

Зголемен бројот на смртни случаи од КОВИД-19 во Франција, првпат од укинување на изолацијата

Зголемен бројот на смртни случаи од КОВИД-19 во Франција, првпат од укинување на изолацијата

За прв пат од укинувањето на мерките за изолација, забележавме зголемување на смртните случаи поради Ковид-19, со двојно зголемување на 265 смртни случаи, по 129 од претходната недела, подвлекува здравствената агенција во последното соопштение, јави дописникот на МИА. – Ова се смртни случаи што се забележуваат и во болници и во институции за стари

Зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

Зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За прв пат од укинувањето на мерките за изолација, забележавме зголемување на смртните случаи поради Ковид-19, со двојно зголемување на 265 смртни случаи, по 129 од претходната недела, подвлекува здравствената агенција во последното соопштение, јави дописникот на МИА. – Ова се смртни случаи што се забележуваат и во болници и во институции за стари

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

Париз, 18 септември 2020 () – За прв пат од укинувањето на мерките за изолација, забележавме зголемување на смртните случаи поради Ковид-19, со двојно зголемување на 265 смртни случаи, по 129 од претходната недела, подвлекува здравствената агенција во последното соопштение, јави дописникот на . – Ова се смртни случаи што се забележуваат и во болници

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За првпат од крајот на општите мерки на изолација, има зголемување на бројот на смртни случаи во Франција

За прв пат од укинувањето на мерките за изолација, забележавме зголемување на смртните случаи поради Ковид-19, со двојно зголемување на 265 смртни случаи, по 129 од претходната недела, подвлекува здравствената агенција во последното соопштение, јави дописникот на МИА. – Ова се смртни случаи што се забележуваат и во болници и во институции за стари