Пандев за ситуацијата во Џенова: Изгледав еден куп серии, никогаш не сум изгледал толку (ВИДЕО)

Благодарение на колегите од „Сител“ телевизија и утринската програма „Ја Сакам Македонија“ утрово имавме прилика од Џенова во живо да го слушнаме македонскиот капитен Горан Пандев. Пандев во јавувањето во живо зборуваше за ситуацијата и животот во Италија која е најпогодена земја во Европа од коронавирусот. „Секој ден е скоро ист од 10. Март сме во