притисни ентер »

Драма кај Катлановска Бања: Со секира му го удрил моторот, кога се вратиле ги чекал со нож

Драма кај Катлановска Бања: Со секира му го удрил моторот, кога се вратиле ги чекал со нож

Вчера попладне во СВР Скопје, Ф.С. (17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел од мотоциклот. После тоа,

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Непознато лице вчера нападнало мотоциклист со секира, замавнувајќи во задниот дел од моторот, пренесе МВР. „На 14.05.2019 година околу 17:30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај ‘Катлановска бања’, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл,

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Непознато лице вчера нападнало мотоциклист со секира, замавнувајќи во задниот дел од моторот, пренесе МВР. „На 14.05.2019 година околу 17:30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај ‘Катлановска бања’, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл,

Малолетник од Катланово нападнат со секира додека возел мотор

Малолетник од Катланово нападнат со секира додека возел мотор

На 14.05.2019 година околу 17:30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Со секира нападнал мотоциклист во Катланово

Непознато лице вчера нападнало мотоциклист со секира, замавнувајќи во задниот дел од моторот, пренесе МВР. „На 14.05.2019 година околу 17.30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл,

Со секира нападнат мотоциклист во Катланово

Со секира нападнат мотоциклист во Катланово

Непознато лице вчера нападнало мотоциклист со секира, замавнувајќи во задниот дел од моторот. Случајот бил пријавен од моторциклистот Ф.С. кој е на возраст од 17 години. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел од мотоциклот. Според пријавата,

Малолетник од Катланово нападнат со секира додека возел мотор

Малолетник од Катланово нападнат со секира додека возел мотор

Малолетник од Катланово нападнат со секира додека возел мотор На 14.05.2019 година околу 17:30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со

Со секира нападнал малолетник во Катланово

Со секира нападнал малолетник во Катланово

На 14.05.2019 година околу 17.30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел

Непознато лице сее страв во Катланово: Со секира замавнало кон момче

Непознато лице сее страв во Катланово: Со секира замавнало кон момче

На 14.05.2019 година околу 17:30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел

Драма во Катланово: Малолетен моторциклист нападнат со секира

Драма во Катланово: Малолетен моторциклист нападнат со секира

Вчера околу 17 часот и 30 минути во СВР Скопје, 17- годишниот Ф.С од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатото лице кое со секира замавнало кон него и со секирата удрило во задниот дел

Со секира бркал мотоциклист кај Катланово

Со секира бркал мотоциклист кај Катланово

Вчера попладне, непознато лице нападнало мотоциклист со секира, замавнувајќи во задниот дел од моторот, пренесува МВР. „На 14.05.2019 година околу 17.30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај „Катлановска Бања“, непознато лице се обидело да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал

Насилник со секира се обидел да нападне малолетник во Катланово

Насилник со секира се обидел да нападне малолетник во Катланово

На 14.05.2019 година околу 17.30 часот во СВР Скопје, Ф.С.(17) од село Катланово пријавил дека во атар на село Катланово, кај Катлановска Бања, непознато лице се обидел да го нападне со секира. Според пријавеното, додека Ф.С. управувал мотоцикл, бил повикан од непознатиор кој со секира замавнало кон него и со секирата удрил во задниот дел од мотоциклот