притисни ентер »

Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард

Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард

Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да

ИМАЛА ЛИ НИНА ИНСАЈДЕРСКИ ИНФОРМАЦИИ, па си ги повлекла парите од Еуростандард?!

ИМАЛА ЛИ НИНА ИНСАЈДЕРСКИ ИНФОРМАЦИИ, па си ги повлекла парите од Еуростандард?!

Имала ли министерката за финансии, Нина Ангеловска, инсајдерски информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме, прашува ТВ „ Алфа “. Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард банка во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа

ИМАЛА ЛИ НИНА ИНСАЈДЕРСКИ ИНФОРМАЦИИ, па си ги повлекла парите од Еуростандард?!

ИМАЛА ЛИ НИНА ИНСАЈДЕРСКИ ИНФОРМАЦИИ, па си ги повлекла парите од Еуростандард?!

Имала ли министерката за финансии, Нина Ангеловска, инсајдерски информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме, прашува ТВ „ Алфа “. Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард банка во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа

(видео) ТВ АЛФА: Министерката Ангеловска си ги повлекла парите од Еуростандард во два наврати и два месеца пред да пропадне оваа банка

(видео) ТВ АЛФА: Министерката Ангеловска си ги повлекла парите од Еуростандард во два наврати и два месеца пред да пропадне оваа банка

Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеца пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката, објави ТВ Алфа. Како што јави

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката. Гледајте повеќе во вестите на

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката. Гледајте повеќе во вестите на

Алфа открива: Два месеца пред да пропадне Еуростандард банка, Ангеловска го повлекла депозитот

Алфа открива: Два месеца пред да пропадне Еуростандард банка, Ангеловска го повлекла депозитот

Имала ли министерката за финансии, Нина Ангеловска, инсајдерски информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме, прашува ТВ „Алфа“. Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард банка во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната

Алфа ексклузивно открива: Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард

Алфа ексклузивно открива: Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард

Македонија главна страна Вести Македонија Алфа ексклузивно открива: Нина Ангеловска ги повлекла парите два месеца пред пропаста на Еуростандард 6 минути наназад Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава,

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

Македонија главна страна Вести Македонија АЛФА ЕКСКЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард 4 минути наназад Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно

АЛФА ЕКСЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

АЛФА ЕКСЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард

Македонија главна страна Вести Македонија АЛФА ЕКСЛУЗИВНО: Ангеловска ги повлекла парите на 2 месеца пред распадот на Еуростандард 2 минути наназад Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно

Министерката Ангеловска за девет месеци трипати го менувала анкетниот лист како резултат на промени поврзани со депозитот во „Еуростандард банката“

Министерката Ангеловска за девет месеци трипати го менувала анкетниот лист како резултат на промени поврзани со депозитот во „Еуростандард банката“

Министерката за финансии од септември лани, до јуни годинава три пати го менувала анкетниот лист, тврдат антикорупционерите. Според нив, Нина Ангеловска за 9 месеци  од својата  заштеда во Еуростандард банка подигнала вкупно 240,844  евра, од кои над 110,000 евра само во јуни. Кога точно се повлекувани парите Антикорупциска нема точен датум, но по

Само два месеци пред да пpoпадне Нина од „Еуростандар“ банка пoвлeклa илјадници евра

Само два месеци пред да пpoпадне Нина од „Еуростандар“ банка пoвлeклa илјадници евра

По стапувањето на функцијата министер за финансии, Државната комисија за спречување на корупција го објави Анкетниот лист на Нина Ангеловска соогласно законските прописи. На 01.10.2019 година, 30 годиншната Ангеловска располагала со 300 илјади банкарски депозит лоциран во две македонски банки, Еуростандард банка и Уни Банка. Ко-основачката на “Grouper

Имала ли инсајдерски информаци Ангеловска за да ги повлече парите пред пропаѓањето на Еуростандард банка?

Имала ли инсајдерски информаци Ангеловска за да ги повлече парите пред пропаѓањето на Еуростандард банка?

Имала ли министерката за финансии, Нина Ангеловска, инсајдерски информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме, прашува ТВ „ Алфа “. Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард банка во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа

Ангеловска ги повлекла парите на два месеца пред распадот на Еуростандард

Ангеловска ги повлекла парите на два месеца пред распадот на Еуростандард

Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме? Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката. Mинистерката за финансии Нина

Министерката Ангеловска за девет месеци трипати го менувала анкетниот лист како резултат на промени поврзани со депозитот во „Еуростандард банката“

Министерката Ангеловска за девет месеци трипати го менувала анкетниот лист како резултат на промени поврзани со депозитот во „Еуростандард банката“

Embedded video for Министерката Ангеловска за девет месеци трипати го менувала анкетниот лист како резултат на промени поврзани со депозитот во „Еуростандард банката“ Министерката за финансии  од септември лани, до јуни годинава три пати го менувала анкетниот лист, тврдат антикорупционерите. Според нив, Нина Ангеловска за 9 месеци  од својата  заштеда