притисни ентер »

Тања Савиќ се отвори: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

Тања Савиќ се отвори: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

ИЗВОР Скопје24 | јуни 29, 2020 Поради ситуацијата во која се наоѓаме пејачката Тања Савиќ е разделена од своите деца. Нејзиниот сопруг заедно со децата Максим и Ѓорѓе заминаа во Австралија. Тања деновите ги минува во родниот град, а едвај чека повторно да ги види своите деца. „Од децата сам разделана два ипол месеци и едвај чекам да ги прегрнам. Секој

„Често плачам сама, но не и пред децата“: Танја Савиќ раскажа за тешкиот период кој го поминува

„Често плачам сама, но не и пред децата“: Танја Савиќ раскажа за тешкиот период кој го поминува

Српската пеачка Тања Савиќ, веќе подолго време е раздвоена од своите синови, поради корона вирусот морала да остане во Србија, а заради целата ситуација е спречена да одлета за Австралија, пренесуваат српските медиуми. Тања во цел овој период на пандемија е кај своите родители во селото Радиачац, Смедерево, а од моментот кога нејзиниот сопруг Душан

„Често плачам сама, но не и пред децата“: Танја Савиќ раскажа за тешкиот период кој го поминува

„Често плачам сама, но не и пред децата“: Танја Савиќ раскажа за тешкиот период кој го поминува

Српската пеачка Тања Савиќ, веќе подолго време е раздвоена од своите синови, поради корона вирусот морала да остане во Србија, а заради целата ситуација е спречена да одлета за Австралија, пренесуваат српските медиуми. Тања во цел овој период на пандемија е кај своите родители во селото Радиачац, Смедерево, а од моментот кога нејзиниот сопруг Душан

Тања Савиќ поминува низ многу тежок период “Се расплакувам кога сум сама, но се трудам да останам јака”

Тања Савиќ поминува низ многу тежок период “Се расплакувам кога сум сама, но се трудам да останам јака”

Тања Савиќ поминува низ многу тежок период “Се расплакувам кога сум сама, но се трудам да останам јака” Српската пеачка Тања Савиќ, веќе подолго време е раздвоена од своите синови, поради корона вирусот морала да остане во Србија, а заради целата ситуација е спречена да одлета за Австралија, пренесуваат српските медиуми. Тања во цел овој период на

Тања Савиќ: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

Тања Савиќ: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

Откако сопругот заедно со децата Максим и Ѓорѓе замина во Австралија, пејачката Тања Савиќ е тажна. Поради ситуацијата со корнавирусот не може да патува, а со синовите се слуша преку видео – повици,  но како што вели тоа не може да ја надополни желбата да ги прегрне. Тања деновите ги поминува во родниот град, а едвај чека повторно да ги види своите

Тања Савиќ е неутешна што е далеку од децата: „Плачам ноќе, но не пред нив!“

Тања Савиќ е неутешна што е далеку од децата: „Плачам ноќе, но не пред нив!“

Откако сопругот заедно со децата Максим и Ѓорѓе замина во Австралија, пејачката Тања Савиќ е сама во Србија,  поради ситуацијата со корнавирусот не може да патува, па со синовите се слуша преку видео – повици,  но како што вели тоа не може да ја надополни желбата да ги прегрне. Тања деновите ги поминува во родниот град, а едвај чека повторно да ги

Тања Савиќ: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

Тања Савиќ: „Не сум среќна, но не сакам да плачам пред децата“

фото: принтскрин/јутуб Откако сопругот заедно со децата Максим и Ѓорѓе замина во Австралија, пејачката Тања Савиќ е тажна. Поради ситуацијата со корнавирусот не може да патува, а со синовите се слуша преку видео – повици,  но како што вели тоа не може да ја надополни желбата да ги прегрне. Тања деновите ги поминува во родниот град, а едвај чека повторно