притисни ентер »

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут“ Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут“ Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут“ Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Лекарите во Србија сметаат дека се уште не треба да бидат затворени трите града кои се најголеми жаришта на коронавирусот во Србија- Белград, Ниш и Ваљево – и дека таа мерка ќе се разгледа во следните 24 часа, вели советничката за медиуми на спрскиот пртседател, Сузана Васиљевиќ, пренесува „Спутник“. Васиљевиќ вели дека новите мерки ако не денес, ќе

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Лекарите во Србија сметаат дека се уште не треба да бидат затворени трите града кои се најголеми жаришта на коронавирусот во Србија- Белград, Ниш и Ваљево – и дека таа мерка ќе се разгледа во следните 24 часа, вели советничката за медиуми на спрскиот пртседател, Сузана Васиљевиќ, пренесува „Спутник“. Васиљевиќ вели дека новите мерки ако не денес, ќе

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Одлуката за затварање на три града во Србија во следните 24 часа

Лекарите во Србија сметаат дека се уште не треба да бидат затворени трите града кои се најголеми жаришта на коронавирусот во Србија- Белград, Ниш и Ваљево – и дека таа мерка ќе се разгледа во следните 24 часа, вели советничката за медиуми на спрскиот пртседател, Сузана Васиљевиќ, пренесува „Спутник“. Васиљевиќ вели дека новите мерки ако не денес, ќе

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут“ Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут” Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

[photo] Во текот на ноќта во Србија починаа уште двајца пациенти кај кои е потврден Кови-19, соопшти Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус. Како што јави допсиникот н МИА од Белград, на Клиниката за инфективни и тропски болести на клиничкиот центар во Србија почина 80-годишен пациент, кој бил на респиратор

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Во текот на ноќта во Србија починаа уште двајца пациенти кај кои е потврден Кови-19, соопшти Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус. Како што јави допсиникот н МИА од Белград, на Клиниката за инфективни и тропски болести на клиничкиот центар во Србија почина 80-годишен пациент, кој бил на респиратор и

Tри нови жртви и 73 новозаразени во Србија

Tри нови жртви и 73 новозаразени во Србија

Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут“ Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени?

Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени?

Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени? Во текот на ноќта во Србија починаа уште двајца пациенти кај кои е потврден Кови-19, соопшти Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус. Како што јави допсиникот н МИА од Белград, на Клиниката за инфективни и тропски болести на клиничкиот центар во Србија почина 80-годишен

Две нови жртви од коронавирусот во Србија

Две нови жртви од коронавирусот во Србија

Две нови жртви од коронавирусот во Србија Две лица заразени со коронавирусот починаа во изминатото деноноќие во Србија, соопштија од српското Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус.Станува збор за 80 годишен жител на Беглрад и 62 годишна жена од Ниш, двајцата со историја на хронични болести. Советничката

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

Во Србија регистрирани 73 нови случаи и три нови жртви, вкупно заразени 457 лица

– Во Србија во изминативе 24 часа, од 295 новотестирани, позитивни на коронавирусот биле 73 лица, со што вкупниот број на заразени се искачи на 457 лица, изјави на денешната владина прес конференција директорката на Институтот за јавно здравје „Батут” Верица Јовановиќ. Во последните 12 часа хоспитализирани се 47 заболени, а вкупно 25 лица кои се водат

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Во текот на ноќта во Србија починаа уште двајца пациенти кај кои е потврден Кови-19, соопшти Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус. Како што јави допсиникот н МИА од Белград, на Клиниката за инфективни и тропски болести на клиничкиот центар во Србија почина 80-годишен пациент, кој бил на респиратор и

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Две нови жртви во Србија, наскоро одлука дали Белград, Ниш и Ваљево ќе бидат затворени

Во текот на ноќта во Србија починаа уште двајца пациенти кај кои е потврден Кови-19, соопшти Министерството за здравство, со што во Србија вкупно починаа шест лица од коронавирус. Како што јави допсиникот н МИА од Белград, на Клиниката за инфективни и тропски болести на клиничкиот центар во Србија почина 80-годишен пациент, кој бил на респиратор и

ДВЕ НОВИ ЖРТВИ ВО СРБИЈА - Коронавирусот досега одзеде шест животи

ДВЕ НОВИ ЖРТВИ ВО СРБИЈА - Коронавирусот досега одзеде шест животи

Во текот на ноќта во Србија починаа уште две лица кај кои е потврден коронавирусот. Станува збор за К.С. (80) кој бил хоспитализиран во Клиниката за инфективни и тропски болести во Клиничкиот центар и кој последните денови се ноаѓал на респиратор, а докторите вложиле максимум за време на неговото лечење. Инаку боледувал од кардиомиопатија, имал хипертензија,