притисни ентер »

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни и напредни

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го презентираше комплетно новиот SEAT Leon, возило кое ќе го раздвижи компактниот сегмент со душата која ја превзема од Барселона. Компанијата инвестираше повеќе од 1,1 милијарди евра во процесот на развој на поефикасни мотори, напредна технологија и конективност, одлични динамични својства и уште попривлечен дизајн. SEAT Leon отсекогаш беше знаменосецот

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

• Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија • Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти • Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни

„Сеат“ го претстави новиот „леон“

„Сеат“ го претстави новиот „леон“

Новиот „леон“ е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти. Ефикасноста е столбот на новиот „леон“. Моќни и

„Сеат“ го претстави новиот „леон“

„Сеат“ го претстави новиот „леон“

Новиот „леон“ е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти. Ефикасноста е столбот на новиот „леон“. Моќни и

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти. Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни и напредни

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

- Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија - Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти - Ефикасноста е столбот на

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни и напредни

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни и напредни

SEAT го претстави новиот LEON

SEAT го претстави новиот LEON

• Новиот Leon е карактеризиран со моќен дизајн кој претставува еволуција во споредба со неговиот претходник, во исто време имплементирајќи напредна технологија • Инвестиција од 1.1 милијарди евра насочена кон развој и имплементација на напредни технологии и технолошки процес во производствените објекти • Ефикасноста е столбот на новиот Leon. Моќни