притисни ентер »

Дали Интер е новиот клуб на нашиот АС?

Дали Интер е новиот клуб на нашиот АС?

Горан Пандев  за италијанските медиуми  деновиве потврдил дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. Пандев изјавил „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф. Особено сега со новиот

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер? Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф

Пандев потврди дека Елмас е на пат кон Интер

Пандев потврди дека Елмас е на пат кон Интер

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

Пандев: Марота ме запраша за Елмас, се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер

Пандев: Марота ме запраша за Елмас, се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер

Името на Ељиф Елмас се поврзува со голем број на европски екипи, меѓу кои е и Интер . Клубот го посакува во своите редови, а информации за него побара од Горан Пандев , поранешната ѕвезда на клубот. „Џузепе Марота ме запраша за Елмас. Преговорите меѓу двете страни се интензивни и јас искрено се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер. Моменталниот систем