„Ќе го победам Мајк Тајсон во улична тепачка“

Чак Лидл, легендата на УФЦ, во интервју за американските медиуми истакна дека ќе го победи Мајк Тајсон ако двајцата влезат во улична тепачка. Лидл и Тајсон доминираа во своите спортови, едниот во УФЦ, а другиот во боксот. Лидл доби прашање за „челичниот Мајк“, а еве што одговори: „Ако дојде до улична тепачка, јас ке победам. Тајсон има шанси само ако