притисни ентер »

Млада жена паднала од поткровје на куќа и починала

Млада жена паднала од поткровје на куќа и починала

Триесет и четиригодишна жена од Батинци паднала од поткровје од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал лекар од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено на семејството.

Почина жена по пад од поткровје

Почина жена по пад од поткровје

Жена од Батинци почина на лице место по пад од поткровје. Настанот се случил синоќа, а според информациите од полицијата, станува збор за жена на возарст од 34-години. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено

Почина жена по пад од поткровје

Почина жена по пад од поткровје

Жена од Батинци почина на лице место по пад од поткровје. Настанот се случил синоќа, а според информациите од полицијата, станува збор за жена на возарст од 34-години. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено

Почина жена по пад од поткровје

Почина жена по пад од поткровје

Жена од Батинци почина на лице место по пад од поткровје. Настанот се случил синоќа, а според информациите од полицијата, станува збор за жена на возарст од 34-години. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено

Голема трагедија – Пoчинa 34-годишна жена од Батинци

Голема трагедија – Пoчинa 34-годишна жена од Батинци

Синоќа околу 22 часот и 30 минути во полициска станица Драчево било пријавено дека во село Батинци 34 годишна жена паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал лекар од итната медицинска помош. На местото излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител по чија наредба телото е предадено на семејството

Млада скопјанка почина по пад од куќа

Млада скопјанка почина по пад од куќа

Млада скопјанка почина по пад од куќа Во Полициска станица Драчево вчера вечерта било пријавено дека во с. Батинци, скопско Ф.Џ.(34) од с.Батинци паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител,

34-годишна жена од с.Батинци починала откако паднала од кров на куќа

34-годишна жена од с.Батинци починала откако паднала од кров на куќа

Вчера во с.Батинци 34-годишна жена паднала од поткровје на куќа и починала на лице место. Како што информираат од МВР: „На 31.07.2020 во 22,35 часот во Полициска станица Драчево било пријавено дека во с. Батинци, скопско Ф.Џ.(34) од с.Батинци паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош

Триесет и четиригодишна жена паднала од поткровје од куќа и починала на лице место

Триесет и четиригодишна жена паднала од поткровје од куќа и починала на лице место

Жена на возраст од 34 години синоќа паднала од поткровје од куќа во скопското село Батинци и починала на лице место. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено на семејството. Содржините, графичките и техничките

Почина 34-годишна жена од Батинци

Почина 34-годишна жена од Батинци

На местото излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител по чија наредба телото е предадено на семејството. Синоќа околу 22 часот и 30 минути во полициска станица Драчево било пријавено дека во село Батинци 34 годишна жена паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал лекар од итната медицинска

Почина 34-годишна скопјанка по пад од поткровје

Почина 34-годишна скопјанка по пад од поткровје

Жена од Батинци почина на лице место по пад од поткровје. Настанот се случил синоќа, а според информациите од полицијата, станува збор за жена на возарст од 34-години. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба телото е предадено

34-годишна жена почина откако паднала од поткровјето од куќа

34-годишна жена почина откако паднала од поткровјето од куќа

На 31.07.2020 во 22,35 часот во Полициска станица Драчево било пријавено дека во с. Батинци, скопско Ф.Џ.(34) од с.Батинци паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал доктор од итна медицинска помош. - Реклама - На местото на настанот излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител, по чија наредба

Почина 34-годишна жена од Батинци, паднала од поткровјето на куќа

Почина 34-годишна жена од Батинци, паднала од поткровјето на куќа

Синоќа околу 22 часот и 30 минути во полициска станица Драчево било пријавено дека во село Батинци 34 годишна жена паднала од поткровјето од куќа и починала на лице место. Смртта ја констатирал лекар од итната медицинска помош. На местото излегла екипа од СВР Скопје и за настанот е запознаен јавен обвинител по чија наредба телото е предадено на семејството