притисни ентер »

Паника во Белград: СОМНЕЖ ЗА БОМБА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Паника во Белград: СОМНЕЖ ЗА БОМБА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Паника во Белград: СОМНЕЖ ЗА БОМБА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Паника во Белград: СОМНЕЖ ЗА БОМБА ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Нема бомба во Белград, станувало збор за лажна дојава

Нема бомба во Белград, станувало збор за лажна дојава

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Паника во Белград: Сомнеж за бомба во центарот на градот

Паника во Белград: Сомнеж за бомба во центарот на градот

Паника во Белград: Сомнеж за бомба во центарот на градот Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи

„Чудни отчукувања на часовник“ предизвикаа страв во Белград

„Чудни отчукувања на часовник“ предизвикаа страв во Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работ, но засега не се сопштение повеќе детали. Според локалните

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Сомнеж за бомба на паркинг во центарот на Белград

Сомнеж за бомба на паркинг во центарот на Белград

Веднаш на местото на настанот била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. Еден припадник на обезбедувањето во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полицијата дека се сомнева дека на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото на настанот била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Припадник на обезбедување во трговски центар во Белград пријавил дека се сомнева дека на паркингот се наоѓа бомба

Припадник на обезбедување во трговски центар во Белград пријавил дека се сомнева дека на паркингот се наоѓа бомба

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Сомнеж за бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи, но српското Министерство за внатрешни работи засега не соопштува повеќе детали. Според локалните медиуми,

Паника во центарот на Белград - бомба во автомобил паркиран во познат трговски центар

Паника во центарот на Белград - бомба во автомобил паркиран во познат трговски центар

Еден работник од обезбедување во трговскиот центар „Рајичева“ кој се наоѓа во центарот на Белград, се јавил утринава околу 10 часот во полиција поради сомнение дека има бомба нво автомобил паркиран на паркингот во трговскиот центар. На полицијата ѝ рекол дека  во подземната гаража на првото ниво, во возило „рено сеник“ се слушаат отчукувања на часовник

Лажна тревога за поставена бомба во Белград

Лажна тревога за поставена бомба во Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Лажна тревога за поставена бомба во центарот на Белград

Еден припадник на обезбедување во трговски центар, кој се наоѓа во центарот на Белград, утрово јавил во полиција дека се сомнева оти на паркингот се наоѓа бомба. Веднаш на местото била испратена специјална единица за деактивирање експлозивни направи. По извршената проверка во подземниот паркинг на трговскиот центар, српското Министерство за внатрешни