ОДНОСОТ ИМ БИЛ ФАТАЛЕН: Жената била префрлена во болница откако била интимна со сопругот – Не знаеле што е причината за нејзината состојба а потоа и лекарите ДОЖИВЕАЛЕ ШОК!

Една жена скоро починала од алергиска реакција по незаштитен секс со сопругот, кој во тоа време пиел антибиотици. Една Американка (46) од Балтимор, Мериленд, доживеала анафилактичен шок само еден час по сексуалниот однос. По кожата и се појавиле црвени флеки и почнала да се препотува, а ја фатила и вртоглавица. Кога нејзините симптоми се влошиле, со