притисни ентер »

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери?

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери?

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со  сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со  сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери?

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери?

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери? Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со  сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со  сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

„Блиц“: Под чија контрола се косовските лидери

Иако се има впечаток дека косовските лидери се „миленици на Западот“ и во добри односи со  сите западни земји, сепак реалноста е поинаква и секој од тројцата водечки политичари во Косово има „свој грб“ и се бори за превласт во Приштина, тврди во денешното издание белградскиот весник „Блиц“. Изданието тврди дека Берлин „го избегнува“ косовскиот претседател